Reklaam sulgub sekundi pärast

EESTI MOEDISAINER rikkus tuntud blogija hinnalised rõivad

Tuntud moeblogija Helene Vetik väisas Tallinn Fashion Weeki raames ka Perit Muuga kollektsiooni “Ilusad Inimesed” esitlust, mis paraku aga päädis kurva sündmusega. Nimelt pritsiti naise hinnalised rõivad moeshow lõpus kunstverega täis ja nagu naine ise ütleb, siis oma toorsiidist jakilt ja seemisnahast disainersaabastelt seda maha saada pole teps mitte lihtne, sest neid materjale ei tohi pesta.

Perit Muuga show lõpus astus lavale valges kleidis modell, kes kunstverd pritsima hakkas - tegevus ise oli igati plaanipärane. Millele aga keegi ei osanud mõelda, on asjaolu, et show esireas istuvad inimesed võivad sellega samuti pihta saada ja mitte kellelegi ei meeldi akrüülvärvi plekkidega ringi käia.

Helene tegi antud teemal postituse ka sotsiaalmeediasse, kus ta ütleb, et ta ei ole etenduse pärast üldse pahane. "Ma arvan, et see on lõbus ja peabki kastist välja välja mõtlema. Aga keemilise puhastuse arve kinni maksmine ja koju riideid vahetama minek ei korva seda,"tõdeb ta.

Helene toorsiidist jakk ja seemisnahksed disainersaapad said võltsverega kokku pritsitud ja neid materjale veega pesta ei saa.