Reklaam sulgub sekundi pärast

EESTI NAISE PIHTIMUS: kuidas tuntud abielupaar mind voodisse meelitas

Buduaarile saatis kirja Liisa (nimi muudetud), kes tahtis rääkida oma kohati naljakat ja teisalt ka üsnagi piinlikku ja ebamugavat lugu. Liisa usub, et ta ei ole kindlasti ainus naine Eestis, kellega midagi sarnast juhtunud on ning loodab, et ehk lohutab see teisigi naisi, kes end antud loost ühel või teisel põhjusel ära tunnevad.

Buduaarile saatis kirja Liisa (nimi muudetud), kes tahtis rääkida oma kohati naljakat ja teisalt ka üsnagi piinlikku ja ebamugavat lugu. Liisa usub, et ta ei ole kindlasti ainus naine Eestis, kellega midagi sarnast juhtunud on ning loodab, et ehk lohutab see teisigi naisi, kes end antud loost ühel või teisel põhjusel ära tunnevad.

Loe Liisa kirja allpool:

"Vahetasin töökohta ning uues kohas tutvusin kena noormehega, kellega kohe suhtlema hakkasime ning oli tunda, et ta on minust huvitatud. Olgu kohe alguses öeldud, et tegu on üsnagi tuntud näoga siin väikeses Eestis. Aga ma ei taha tema isikut avaldada, seda piinlikkust ei ole talle vaja.

Paar kuud oli meie vahel selline lõbus flirtimine - ta ei kutsunud mind välja ega midagi, meil oli lihtsalt tore majas vahel kohtuda, pilke vahetada, paar nalja teha. Kõik oli täiesti süütu ja tekitas hea tuju - kohe mõnus oli hommikul tööle minna, kui tead, et majas on keegi kena mees, kes sulle komplimente teeb, naeratab, vahel šokolaadi toob.

Kuid siis kutsus ta mind õhtusöögile ja ma isegi ei kahelnud, vaid ütlesin kohe, et olen nõus. Praegu tagasi mõeldes meenub, et ma isegi ei teadnud, kas ta on suhtes, abielus, on tal lapsed... Mitte midagi ei teadnud.

Läksin siis temaga õhtustama ja kõik oli tõesõna väga meeldiv. Käisime peenes restoranis söömas, nautisime head veini, vaikset muusikat ning teineteise tähelepanu. Ta oskas väga hästi erinevaid teemasid käsitleda, ent kordagi ei tulnud jutuks tema suhtestaatus ja ma kuidagi ei taibanud seda küsida ka. Ju ma siis arvasin, et muidugi ta on vaba ja vallaline, kui mind juba õhtusöögile kutsus ja kui tema süda oleks võetud, siis milleks see flirt tööpostil...

Aga ma eksisin rängalt. Et ta jättis mulle tõeliselt hea mulje ja ei ajanud kuidagi ebameeldivalt ligi, vaid näis nagu ideaalne džentelmen, siis olin nõus tema pakkumisega pärast õhtusööki tema poole jalutada, veel klaasike veini juua ning seejärel lubas ta mind koju saata. Nimelt elas ta restoranile üsnagi lähedal, nii et miks mitte üks väike jalutuskäik onju.

Läksime tema juurde koju, ta läks veini tooma ja siis sain ma šoki! Välja ilmus sekspesus naine! Selle mehe kodus elas naine ja oli näha, et ta nagu teadis, et mina sinna tulen, sest mind nähes ta ei kohkunud ega midagi. Siis tuli mees koos veinipudeli ja kolme veiniklaasiga ja ilma pikema jututa küsis otse välja: kas ma oleksin nõus nendega täna öösel voodit jagama? Et siis seks selle naise ja tema mehega. Saate aru, nad lihtsalt otsisid kolmandat voodisse... Ma ei osanud üldse midagi öelda, võtsin oma seitse asja ja tulin tulema. 

Praegu ajab naerma muidugi ja ma töötan samas majas edasi kusjuures, aga selle mehega flirti enam ei ole ja ega ma ei tahaks ka. Samas nüüd saan ma väga hästi aru, miks ta oma suhtestaatust varjata soovis. Teisalt oleks võinud kogu selle jandi ära jätta ja kohe öelda, et mida ta tahab. Sellisel juhul oleksin ma muidugi kohe keeldunud ka."

Buduaarile Liisalt.