Reklaam sulgub sekundi pärast

Eesti naisi üritatakse läbi Facebooki seksiärisse tööle meelitada

Eile levis Facebookis põnev tööpakkumine kohalikele naistele. Kui muidu näiteks keskmise ettekandja tunnitasu jääb kolme euro kanti, siis antud töö puhul on lubatav palk kolm eurot minuti eest- just, minuti eest! Tunnis teeb see siis 180 eurot. Tundub, et kui seksiäri aeti alles hiljuti niinimetatud põrandaaluseid kanaleid pidi, siis nüüd on täiesti normaalne taolise sisuga pakkumisi ka Facebooki üles riputada - sinna, kus näevad neid ka paljud alaealised. 


Eile levis Facebookis põnev tööpakkumine kohalikele naistele. Kui muidu näiteks keskmise ettekandja tunnitasu jääb kolme euro kanti, siis antud töö puhul on lubatav palk kolm eurot minuti eest - just, minuti eest! Tunnis teeb see siis 180 eurot. Tundub, et kui seksiäri aeti alles hiljuti niinimetatud põrandaaluseid kanaleid pidi, siis nüüd on täiesti normaalne taolise sisuga pakkumisi ka Facebooki üles riputada - sinna, kus näevad neid ka paljud alaealised. 

Kiiresti suurt sissetulekut tõotav kuulutus postitati seekord näiteks gruppi “Korterite üürimine”. Proovisime postitajaga ka ühendust võtta, et temalt küsida, kas see on taolise sisuga tööpakkumise reklaamimiseks just kõige parem koht, kuid kahjuks ei õnnestunud antud kasutajat Facebooki avarustest mingi nipiga üles leida. Juba mõne aja pärast oli sama keeruline leida ka seda postitust, mis oma sisu tõttu tõenäoliselt kustutati. Küll aga polnud tegemist mingisuguse liba-kuulutusega - selline firma on täiesti olemas ja tegelebki täpselt sellega, millest kuulutuses räägitakse. 

Postitus ise oli selline: 

 

Mida arvad sina, kas seksiga seotud tööpakkumiste levitamine kohas, kus seda näevad kõik inimesed, sealhulgas ka lapsed, on aktsepteeritav? Või peaksid sellise sisuga pakkumised jääma sinna, kust neid vaid tõsised huvilised üles leiaksid? 

 

Buduaar.ee