Reklaam sulgub sekundi pärast

EESTI NEIU ütleb, et ta oleks Jordaania kanjonis surma saanud

Imekaunis ja särav Instagrami-staar Liza Lind armastab mööda maailma ringi reisida ning uusi paiku avastada. Ühtlasi ei ütle neiu ära ka väljakutsetest, millest mõned võivad üsnagi ohtlikud ja ettearvamatud olla. Hiljuti sattus Liza Lind Jordaanias olukorda, mis tema enda sõnul oleks võinud lõppeda surmaga.

Nimelt läks Liza Lind koos sõbrannaga Jordaaniat avastama ning üheskoos võeti ette retk kanjonisse, mis aga osutus kordades keerulisemaks, kui esialgu arvati.

Liza Lind postitas oma Instagrami story'sse videoklipi sellest, kuidas nad köie abil mööda kanjonit üles ronivad ning kirjutas juurde kommentaariks: "Me ütlesime, et meil pole giidi vaja (liigselt enesekindlad nagu me oleme), aga õnneks see giid ilmus siiski välja ja ausalt jumal tänatud, et ta tuli, sest me oleksime ilma temata surma saanud. Ma tean, et siit videost vaadates ei tundu see nii hirmus, aga tegelikult oli see tõsine väljakutse."

Tõsi küll, videoklippi vaadates on selge, et pinnas, mida mööda ronitakse, on ääretult libe ning kukkumisoht seetõttu suur.