Reklaam sulgub sekundi pärast

EESTI PAAR VAJAB abi oma kõige suurema unistuse ellu viimisel

Eesti naine Daisy avaldas hiljuti abipalve, mille tegemiseks oli naine pikalt hoogu võtnud ja julgust kogunud. Nimelt palub Daisy koos abikaasaga kõikide heade inimeste abi, kes aitaksid ellu viia nende suurima unistuse: saada emaks ja isaks. 

"See algas kõik, kui ma olin 15-aastane ja sain teada, et ma ei saa kunagi lapsi (sündisin ilma emakata, kuid olemas on siiski toimivad munasarjad). Tol ajal ma nutsin ennast lihtsalt magama, tundes end nii üksi ja abituna. (Nutan vahel nüüdki, sest selle teadmisega on raske leppida). Lapsi olen ma alati soovinud ja palju.

Elu läks edasi, olen siiani hakkama saanud. Tol ajal ei mõelnud selle peale  pole ju ometi raske haigus, millega elatud ei saaks. Pärast seda, kui enda kõrvale leidsin oma abikaasa, muutus kõik," kirjutas Daisy. 

Ta jätkas: "Me oleme koos olnud peaaegu 7 aastat ja sellest abielus 5 aastat. Viis aastat tagasi üritasime ka kasutada surrogaatlust, kuid sattusime pettuse ohviks. Pärast seda valusat lööki me loobusime oma lapse saamisest ja otsutasime, et lapsendame. Kaks aastat kestis see tants ja trall, et saaksime lapsendamise loa. Jah, me saime selle loa ja oleme edukalt järjekorras, kui seda saab nii öelda. Kuid lood ei ole sellega eriti positiivsed  kuna me soovime imikut, on ooteaeg meeletult pikk ja suureks miinuseks on ka see, et “me oleme nii noored”, mida ütles meile meie sotsiaalnõustaja. 

Lapse saamine on unistus! See ei ole eluks vajalik, jah ma tean seda väga hästi! Kuid ma tõesti ei soovi, et vanemas eas oleksime vaid meie kaks. 

Pikkade uurimiste ja soovitustega oleme leidnud usaldusväärse kliiniku Ukrainas ( Feskov Human Reproduction Group) kes saavad meid aidata omaenda lapse saamisega. Kuna Eestis on surrogaatlus keelatud, siis kahjuks peame selle mujal riigis sooritama. Surrogaatlus Ukrainas on pikk ja keeruline ettevõtmine ja kahjuks väga kallis. Kogumaksumus on 48 998 €, millele lisanduvad veel meie lennukipiletid. Kokku peame ise käima kohapeal 4 korda ja kui laps sünnib, tuleb viibida Ukrainas umbes kuu aega, et saaksime paberimajanduse korda. 

Usun, et kõik mõistavad, et sellise raha kogumine on väga raske, kui isegi mitte võimatu.

Sellepärast ma palun Teie abi. Iga väiksemgi toetus on suureks abiks."

Daisy Mustonen
Swedbank
EE212200221034210700
Selgitus: Surrogaatluse fond