Reklaam sulgub sekundi pärast

EESTI RÄPPARITE ESIVIISIK KÕIKBOYZ ülistab uues loos räppareid

On võimalik, et nimi KÕIKBOYZ ei ütle paljudele midagi. Ometi ütlevad pea igale eestlasele nii mõndagi nimed nagu Uku Arop ehk Suur Papa, Genka, Beebilõust, Reket ja Metsakutsu. Need viis Eesti esiräpparit ongi tulnud kokku, et luua tõelist Eesti hip-hopi ühise nime all KÕIKBOYZ. Sama seltskond üllitas pea poolteist aastat tagasi megahiti "Kõik", kuid nüüd on nad valmis saanud luue looga.

On võimalik, et nimi KÕIKBOYZ ei ütle paljudele midagi. Ometi ütlevad pea igale eestlasele nii mõndagi nimed nagu Uku Arop ehk Suur Papa, Genka, Beebilõust, Reket ja Metsakutsu. Need viis Eesti esiräpparit ongi tulnud kokku, et luua tõelist Eesti hiphopi ühise nime all KÕIKBOYZ. Sama seltskond üllitas pea poolteist aastat tagasi megahiti "Kõik", kuid nüüd on nad valmis saanud luue looga.

Tundub, et kooslus KÕIKBOYZ toimib nagu kellavärk. Kuna nende eelmine singel oli kodumaa hiphopifännide jaoks tõeline maailmaime, sest sellesse olid kaasatud kõik Eesti esiräpparid, on nad otsustanud kuuma rauda edasigi taguda ja "projektiga" jätkata.

Kuigi mõnele võis tunduda, et eelmise võimsa looga andsid räpparid endast kõik, mis anda on, näeme nüüd, et "Kõik" ei olnud veel siiski kõik ning andekad lüürikameistrid on suutnud teha uue singli nimega "2KÕIK". Sellest ei saa sul kindlasti ükskõik olla!

Kuula KÕIKBOYZi võimsat lugu allpool ning loe kindlasti ka YouTube'i video all lüürikat: