Reklaam sulgub sekundi pärast

EESTI TANTSUMUUSIKA TIPUD Made In Estonia festivalil Kultuurikatlas

Vabariigi aastapäeva eelõhtul kogunevad Eesti tantsumuusika tipptegijad eesotsas Madison Marsi ja Syn Cole’iga Kultuurikatlasse, kus juba teist aastat toimub suur sisefestival Made In Estonia.

2018. aasta veebruaris leidis üritus aset esmakordselt ja kuulus ka vabariigi 100. aastapäeva sünnipäevaprogrammi. Festival sai väga head tagasisidet nii esinejatelt kui pubikult ja nii toimub pidu ka sel aastal 23. veebruaril.

Kultuurikatla kahes saalis astuvad üles 12 artisti: Madison Mars, Syn Cole, NOËP, Sound In Noise, Bombossa Brothers, Janika Tenn, Kert Klaus, Merimell, Philgood, Nix & Jonny ja Qrx.

Pärnakad Madison Mars ja Syn Cole on oma loominguga tänavu taas EDM-i vallas väga edukad. Syn Cole’i lugusid kuulati sel aastal Spotifys enam kui 135 miljonit korda, mehel on selles kanalis 11 miljonit fänni. Lisaks originaalloomingule lasi Syn Cone tänavu välja väga palju remix'e tuntud staaridele nagu Alan Walker, Martin Garrix, Clean Bandit või Jonas Blue. 

„Eestis tehakse väga põnevat elektroonilist muusikat ja Made In Estonia festival on suurepäevane koht selle kuulamiseks,“ ütles Syn Cole. „Kõigi esinejate jaoks tähendab see väga erilist õhtut, sest mitmed meist esinevad Eestis väga harva.“ 

Madison Mars tuuritas sel suvel palju Euroopas ja kaugemalgi. Tema viimane hitt „Home“ on kogunud YouTube’is juba rohkem kui miljon vaatamist. Ka tänavune Spotify statistika on tal erakordselt hea – 56 miljonit striimitud lugu ning 6 miljonit fänni.

„Kultuurikatel on superkoht selliste ürituste jaoks, sest seal on ruumi ka võimsamale produktsioonile kui klubides,“ lausus Madison Mars. „Eelmisest Made In Estonia festivalist on meeles väga hea fiiling, loodetavasti saab seekord kõik veel parem.“

Kolmanda peaesinejana on laval NOËP, kes kandideeris tänavu kolmele muusikaauhinnale ning võitis neist ühe ehk popalbumi kategooria plaadi „Heads In The Clouds“ eest. 

Piletid: https://www.ticketer.ee/made-in-estonia-festival-2019

Event Facebookis: https://www.facebook.com/events/594186291001120/

Made In Estonia Facebooki leht: https://www.facebook.com/madeinestoniafestival

PS! Buduaar Facebooki lehel käib piletimäng. Mine pane oma õnn proovile!