Reklaam sulgub sekundi pärast

EESTI VS YOUTUBE: Karlos ja Kaspar Kolk

Seekordses Eesti vs Youtube rubriigis on luubi all vennad, 18aastane Karlos ja 17aastane Kaspar Kolk, kes ei jaga mitte ainult perekonnanime, vaid ka ühist huvi YouTube’i vastu.

Seekordses Eesti vs Youtube rubriigis on luubi all vennad, 18aastane Karlos ja 17aastane Kaspar Kolk, kes ei jaga mitte ainult perekonnanime, vaid ka ühist huvi YouTube’i vastu.

Milliseid seadmeid ja programme oma YouTube’i kanali tarbeks kasutad?
Karlos: Vanad head DSLR peegelkaamerad ikka, aga eks tihtipeale läheb uuendust vaja ja vahel lähevad ka väiksemad seikluskaamerad kasutusse. Programmide koha pealt on selline lugu, et alustatud sai Windows Live Movie Makeriga, aga nüüd oleme vennaga Apple’i toodete peal ja kasutame monteerimiseks Maci arvuteid ja sellist programmi nagu Final Cut Pro X, millega toodeti film „Focus”.
Kaspar: Filmin tavaliselt kõigega, mis kätte satub. Oleme kasutanud nii peegelkaameraid, GoPro’sid, droone kui ka iPhone’i. Monteerimisel kasutan enamasti Apple’i arvutitele mõeldud programmi Final Cut Pro X, aga olenevalt videost olen kasutanud ka muid programme (nt Adobe After Effects, Cinema 4D jne).

Kas tunned, et sinu juutuuberist vend on pigem su konkurent või partner in crime?
Karlos: Konkurendiks ma oma venda ei pea, sest ta on osake minu YouTube’i kanalist ja alati aitame üksteist ja kõik me youtuber’id (Martti Hallik, Maria Rannaväli, Rauno Raiesmaa, Victoria Villig, Gregor Lillemets jne) oleme pigem üks suur perekond, kes jagavad ideid ja aitavad alati üksteist.
Kaspar: Vend ei ole kohe kindlasti mitte konkurent, pigem ikka partner in crime ja mitte ainult YouTube’is, vaid ka elus.

Milliseid vlogger’eid jälgid ise YouTube’is?
Karlos: Neid on väga palju ja väga erinevaid ja eks igaüks teeb omamoodi igat asja, aga näiteks võib tuua kasvõi Jakes Life, ThatcherJoeVlogs ja loomulikult vaatan ka enda kõikide sõprade vlog'e.
Kaspar: Lisaks kõikidele sõpradele siin Eestis võin veel välja tuua sellise andeka inimese nagu Casey Neistat, kelle vloge mulle jälgida meeldib.

Mis on sinu lemmikvideo enda videotest ja kust see idee alguse sai?
Karlos: Otseselt lemmikut ei ole, sest kõikide videote tegemise taga on hea ja tugev vibe ja head mälestused.
Kaspar: Hetkel on mu lemmikuks videoks üks muusikavideo nimega „Nobody Could Hold Me Down”, mis ei ole küll minu enda kanalil, kuid me töötasime selle kallal koos venna ja veel mitme andeka inimesega pea pool aastat ning see on filmitud nii Eestis kui ka Miamis ja idee sai alguse tänu sellele laulule.

Mis on su lemmikfilm?
Karlos: See on nüüd natuke raske küsimus, sest tänapäeval tehakse nii palju häid filme ja eks mingi hetk maitse ikka muutub... Aga vaieldamatud lemmikud on „Straight Outta Compton”,  „Suicide Squad” ja mulle lähevad veel hästi Jason Stathami filmid peale.
Kaspar: Raske on valida ainult ühte filmi, aga tooksin välja „Straight Outta Compton” ja ühe viimase aja lemmiku „Suicide Squad”.

Mida/keda sa kohe üldse ei salli?
Karlos: Ma ei salli üldse inimesi, kes ei tee midagi peale halvustamise ja norimise. Selle üle, et sa teed teistsugust asja ja et sul on teistsugune stiil ja et sa kannad teistsuguseid riideid jne.
Kaspar: Enda venda... XD. Nali naljaks, tegelikult inimesed, kes kogu aeg ainult vinguvad, võivad seda omaette teha.

Buduaar Teen