Reklaam sulgub sekundi pärast

EESTLANNA TEENIB LONDONIS lapsehoidjana sama palju nagu Eesti president

"Seitsmesed Uudised" said suvises Londonis kokku Notting Hillis elava eestlannast lapsehoidjaga, kes teenib iga kuu Eesti presidendi palgaga võrreldavat palka. Loo kangelanna hoiab perede lapsi ka siis, kui need on suve- või talvepuhkusel, tehes nii kaasa luksuslikke puhkusereise. Kuidas võita pere selline usaldus ja privileegid ning kasvatada tänapäeva lapsi nutivabalt?

Kuus aastat tagasi pakkis Kadi Leppik oma kohvri kokku ning lendas suurlinna Londonisse õnne otsima. Naine elab ja töötab Notting Hilli lähistel, kus on filmitud ka samanimeline komöödia. 

Hea pere leidmine võttis omajagu aega, kuid üsna pea viis saatus eestlanna kokku imevahva Prantsuse perega, kelle juures naine siiani tööl on. "Töötasin nendega koos viis aastat, kuid nüüd olen selline reedese päeva hoidja nendele ning siis teeme koos head ja põnevat," rääkis Kadi. Lapsed kirjeldavad Kadit kui sõbralikku ning abivalmit lapsehoidjat. "Mängime koos mänge ning käime pargis," rääkis üks lastest. 

"Kui Kadi meile tuli, siis ta oli väga noor ja me nägime, et ta on õpihimuline ja tõesti teeb oma tööd suure südame ja pühendumisega," sõnas pereema Laetitia. 

Üks Kadi suuri plusse on ka see, et ta juurutab nii lastes kui ka nende vanemates nutivaba elu. "Tegelikult saab kõik alguse vanematest. Saigi kodus ukse juurde pandud väike kast ning kui vanemad koju tulid, telefon läks kasti ning enne ei puutunud keegi oma seadmeid, kui lapsed magama läksid," rääkis Kadi. 

Aegade jooksul on Kadi perega sedavõrd kokku kasvanud, et eestlanna võetakse kaasa ka uhketele perereisidele, mis kõik tööandja poolt kinni makstakse. Lisaks saab naine Eesti mõistes vägagi korralikku palka. "Ütlen, et selle suurus on sama, mis Eesti presidendil," kommenteeris Kadi. 

Vaata täispikka lugu siit