Reklaam sulgub sekundi pärast

EESTLANNAST NÄITLEJA MARELI MINIUTTI sai välismaa meedias üleöö kuulsaks

Vaid paar päeva tagasi oli Mareli Miniutti tundmatu nimi nii Eesti kui ka välismaa meedias. Kõigest üleöö pääses naine aga Daily Maili, Fox Newsi ja teiste maailmakuulsate uudistelehekülgede esilehtedele. Kuidas ta seda tegi?

Nimelt langes pornostaar Stormy Danielsi, kes USA presidendi Donald Trumpiga kohut käis, advokaat Michael Avenatti koduvägivalla süüdistuse ohvriks. Süüdistajaks on eestlannast näitlejatar, Võrumaalt pärit Mareli Miniutti, vahendab Daily Mail. 

Naine väidab, et 47-aastane Avenatti tarvitas tema kallal vägivalda ning ühtlasi taotles ta ka lähenemiskeeldu. 

Avenatti sõnul pole ta midagi sellist aga teinud ning väidab, et mõned tunnid pärast väidetavat intsidenti postitas Miniutti oma Instagrami story'sse klipi, kus polnud näha ühtegi vigastust ning seega on tegu väljamõeldisega. Kõnealuses videos nähti Miniuttit naermas ning tema kehal polnud näha ühtegi jälge väärkohtlemisest. 

Kui enne oli naise Instagrami konto, mida jälgib pea 10 000 inimest, avalik, siis nüüdseks on ta selle privaatseks muutnud. Väidetavalt on ta sealt ära kustutanud ka väga palju pilte, mida enne oli lausa üle 2000.