Reklaam sulgub sekundi pärast

EI MINGIT RIPSMETUŠŠI: iidne nipp, mis paneb ripsmed vohama

Pikad ja tihedad ripsmed muudavad pilgu teravamaks ja kaunimaks ning loomulikult on tegu suure geneetilise eelisega, millega on paraku õnnistatud vaid vähesed naised. Kui aga geenidega vasikaripsmeid kaasa antud ei ole, tasub proovida allpool olevat lihtsat retsepti, mis on looduslik ja mõjub ripsmekarvadele igati positiivselt.

Pikad ja tihedad ripsmed muudavad pilgu teravamaks ja kaunimaks ning loomulikult on tegu suure geneetilise eelisega, millega on paraku õnnistatud vaid väheseid naisi. Kui aga geenidega vasikaripsmeid kaasa antud ei ole, tasub proovida allpool olevat lihtsat retsepti, mis on looduslik ja mõjub ripsmekarvadele igati positiivselt.

Kui varasemalt on räägitud erinevate õlide kasutamisest ripsmete turgutamiseks, siis tegelikult on veel üks moodus ning selleks on aaloe kasutamine.

Selleks on vaja 100% puhast aaloegeeli, mis ei sisalda ühtegi lisaainet. Kui kodus on aaloetaim, võib kasutada hoopis seda. 

Kanna õhtul enne magamaminekut ripsmetele aaloegeeli - tee seda puhta ripsmeharjaga. Harja geeliga ripsmeid just nii nagu tavaliselt ripsmetušši peale kannad ning paari kuu möödudes muutuvad ripsmed tunduvalt tugevamaks ja hakkavad kasvama.

Aaloemahl sisaldab suures koguses erinevaid vitamiine ning toidab nahka ja ripsmeid sügavuti. 

Allikas: youbeauty