Reklaam sulgub sekundi pärast

EKSKLUSIIVINTERVJUU Isac Elliotiga: ma ei taha olla teine Bieber

Seni avaldamata eksklusiivintervjuu Buduaar Teenis!

Eesti populaarne teismelisteajakiri Buduaar Teen usutles noorte tüdrukute iidolit Isac Ellioti. Saime teada, mida Isac arvab Justin Bieberist,  milline on tema elu moto ning nii mõndagi muud põnevat.

Oled alles väga noor ja sul on juba nii suur globaalne fännibaas. Facebookist on võimalik näha, et sul on andunud fänne Filipiinidest Brasiiliani, Prantsusmaalt Rumeeniani… Kuidas see sind tundma paneb?
Kui ma oma muusikukarjääriga alustasin ja oma esimese singliga „New Way Home” Soomes välja tulin, lootsin ma, et saan ehk kodumaa raadiotesse ja ehk isegi mõne fänni. Laul levis aga üle Baltikumi ning fännid jagasid seda veelgi kaugemale. Kõik on tegelikult tänu fännidele. Nad jagavad mu muusikat ning see kasvatab ellioteeride perekonda. Mulle meeldib kuulda, et inimesed on omavahel sõpradeks saanud just tänu minu muusikale. Inimeste ühendamine ja õnnelike hetkede loomine on see, mida muusika peakski tegema. Muidugi on samaaegselt hull ja imeline näha ja kuulda inimesi laulmas mu laule, kui olen kodust kaugel. Olen õnnelik ja üllatunud samal ajal.

Kuulsime, et oled nüüd oma muusikaga suundumas lausa USA-sse. Kas sinu edu jätkub ka seal? Kuna mängid nüüd suuremates liigades, siis kas sind hirmutab see, et sind on ees ootamas karmim konkurents ja palju suurem turg?
USA on väga suur turg. Olen õnnelik, et minu tiim ja fännid usuvad minusse ning ma saan võimaluse töötada USA-s. Ma võtan kõike samm korraga. Olen veel noor ja mul on aega. Muusika on minu tõeline kirg ja miski, mida tahan teha kogu elu. Olen tänulik kõikide võimaluste ja inimeste eest, kellega saan kohtuda. Nagu ma ütlesin, oli mu eesmärgiks saada vaid veidi eetriaega Soomes ning korraldada seal kontserte. Nüüd on kõik vaid boonus ja olen nii õnnelik kõige toimuva üle. Proovin mitte muretseda ega mõelda erinevate turgudega seotud pingetele. Lasen neid asju teha täiskasvanutel. Mina vaid naudin kõike ja lõbutsen! Kuid ma tõesti unistan suurelt. Minu moto on: „Kui sinu naabrid ei naera sinu unistuste üle, ei ole need liiga suured”.

Nagu sa tead, peetakse Justin Bieberit tihti sinu suurimaks konkurendiks. Mida sa arvad Bieberist ja sellest, et inimesed teid võrdlevad? Kas kuulad tema muusikat?
Justin Bieber on minu arvates väga andekas. Ta on imehea laulja, laulukirjutaja ja esineja. „Baby” oli laul, mida internetist nooremana pidevalt kuulasin. Ta on noor ja teeb muusikat just noortele – nii, nagu see olema peab. Arvan, et just seetõttu võrreldaksegi mind temaga. Me mõlemad alustasime noorelt. Oma esimesele lepingule kirjutasin alla, kui olin vaid 11 ja esimene singel tuli välja 12aastaselt. Nüüd olen 15. Kuid kui palju ma ka Justin Bieberit ei austaks, ei taha ma olla mitte teine Bieber, vaid esimene Isac Elliot.

Mida on sinult edaspidi oodata ning kas sul on oma fännidele midagi öelda?
Hei! Lihtsalt tahtsin teile teada anda, et näen teid kõiki internetis ja tean, kui aktiivsed te olete. Loodan võimalikult paljusid teist ka kohata. Kindlasti ärge unustage kuulata minu uut singlit, mille avaldasid minuga koos DJ-d Tungevaag & Raaban. Loo nimi on „BEAST” ning olen selle pärast väga elevil, sest kirjutasin meloodia ise. Loodan, et see meeldib ka teile!


Buduaar Teen