Reklaam sulgub sekundi pärast

EKSPERDID ON RÄÄKINUD: seksi kohta tuleb teada ainult ühte asja!

Oled tõenäoliselt lugenud mitmeid artikleid, mis räägivad seksist - kuidas magamistoas kirge või millised nipid iga mehe hulluks ajavad. Nüüd aga tegi California ülikooli seksuaalpsühholoogia professor Nicole Prause avalduse, mis kõik taolised lood täiesti mõttetuks muudavad. 

Oled tõenäoliselt lugenud mitmeid artikleid, mis räägivad seksist - kuidas magamistoas kirge tekitada või millised nipid iga mehe hulluks ajavad. Nüüd aga tegi California ülikooli seksuaalpsühholoogia professor Nicole Prause avalduse, mis kõik taolised lood täiesti mõttetuks muudab. 

Nimelt ütles Nicole, et tegelikult on seksiga seoses ainult üks asi, mida kõik peaksid meeles pidama ja siis ei teki magamistoas ühtegi probleemi ning kõik osapooled saavad soovitud rahulduse osaliseks. 

Tema sõnul on võluvitsaks teineteisega suhtlemine. Partneri suhtes tuleb olla aus ning omavahel tuleb julgeda ka seksist rääkida. Öelda otse, mis meeldib ja mis mitte. Küsida, kas partner on rahul või ei? 

Professori sõnul kulutavad inimesed internetist seksiteemaliste artiklite lugemisele tunduvalt rohkem aega kui oma partneriga suhtlemisele. 

“Sellist asja ei ole tegelikult üldse olemas, et üks inimene on voodis kuidagi parem kui teine,” selgitab Nicole. “Kõik oleneb partnerist. Näiteks kui minu partneriks satuks keegi, kes armastab vahekorra ajal väljaheidetega mängida, siis ilmselgelt poleks ma tema jaoks sobiv partner!” 

Nii et tegelikult on kõik ju väga lihtne! Ütle partnerile, mis sulle meeldib ja uuri tema eelistuste kohta ning siis pole enam kellelgi põhjust oma voodielu üle nuriseda!

her.ie