Reklaam sulgub sekundi pärast

ELINA BORN AVALIKUSTAS tõe oma suhte kohta

Lauljatar Elina Born külastas hiljuti Kristina Pärtelpoja uut kokteilisaadet "Kokteilid Kristinaga," kus seekord valmistati legendaarset Virgin Mary kokteili. Lisaks tuli naistel juttu ka superstaarisaate järelpidudest ja sellest, mis tööd Elina teeks, kui ta laulja ei oleks.

Ka uuris Kristina Elinalt, kas viimasel siis on silmarõõm või ei ole. "Ütleme nii, et on jah. Ma ei ütleks, et silmarõõm  ta on midagi enamat," vastas Elina. 

"Kas ta on siis pigem selline vaiksem, et teda ei ole väga näha pildis," jätkas Kristina uurimist. "Ei, ta ei ole selline vaiksem. Ta lihtsalt ei ole muusik ega meelelahutusäris. Ma pigem ise ka ei taha teda tirida. Olen üritanud siiani oma pere ja kõik sellised lähedasemad inimesed hoida väljaspool seda, sest ma ei saa öelda, et see oleks nüüd minu valik olnud, et ma nüüd tuntud inimene olen... Aga selles suhtes, see läks nii. 

Mina olen arvestanud sellega, aga ma ei näe põhjust, miks inimesed, kes minu kõrval on, peaksid ka selle sees olema. Aga kuna Eesti on nii väike, siis on rahulik ja inimesed on ikkagi suht rahulikud," rääkis Elina, miks ta oma kallimat siiani avalikkusele näidanud ei ole.