Reklaam sulgub sekundi pärast

ELINA NECHAYEVA ON NAINE, kes igapäevaselt meigikotti kaasas ei kanna

Ebamaiselt kauni ja võluva lauljanna Elina Nechayeva (26) ilunipid on vastupidiselt tema välimusele üsna maised – saun, sidrun ja piisav liikumine.

 

Mida tähendab sinu jaoks ilu ja milline on parim ilunõuanne, mis sulle kunagi antud on?

Minu jaoks on kõige olulisem sisemine ilu, mis peegeldub ka inimese välimuses. Parim ilunõuanne, mille ma olen kunagi saanud, pärineb noorukieast, kui ema keelas punne pigistada ja ise kulme peenikeseks kitkuda.

Milline on sinu esimene n-ö ilumälestus?

Esimene ilumälestus meenub mulle suvisest ajast, kui ma olin koolieelik ja me tegime vanaemaga aiast korjatud kurkidest maski.

Millised on need ilutooted, milleta sa hakkama ei saa?

Ükski minu päev ei möödu ilma Naturado mitsellaarveeta, öko teolimakreemita Helix Extra ja Avene termaalveeta. Juuksehoolduses kasutan Chi sarja tooteid.

Millised tooted leiduvad sinu meigikotis?

Artistina pean tihti kandma meiki, seega meigipõhjaks kasutan Bellapierre tooteid ning minu tundliku nahaga sobib hästi ka sama firma puuder. Kindlasti on minu meigikotis pruunikates toonides lauvärvide komplekt, must silmalainer, ripsmetušš, põsepuna, highlighter ja huulepulk ning huulepalsam.

Kui palju sa end igapäevaselt meigid? Kas kosmeetikakott on alati käekotis kaasas?

Igapäevaselt ma ennast eriti ei meigi. Tavaliselt teen silmaümbrused heledamaks ja kui on tuju, värvin ka ripsmed ning kannan huultele huuleläiget. Kosmeetikakotti ma igapäevaselt kaasas ei kanna.

Mida sa iial oma välimusega ei teeks ehk mis on sinu ilutabu?

Mulle piisab kahest kõrvaaugust, seega ma ei pea lisa-piercing’u tegemist mõistlikuks.

Kui saaksid oma välimuse juures midagi muuta, siis mida sa muudaksid? Või on sinu juures midagi sellist, millega oled leppinud alles aastate jooksul?

Puberteedieas ei olnud ma oma välimusega rahul ning oli mitmeid komplekse, kuid aastate möödudes õppisin ennast vastu võtma sellisena, nagu ma olen, ning rõhutama oma välimuse parimaid külgi.

Sa oled suurepärases vormis. Kuidas sa end vormis hoiad?

Suured tänud! Iga hommik algab hommikuvõimlemise ja sidruniveega. Pooldan tervislikku toitumist ning üritan magusaisu rahuldada päeva esimesel poolel. Samuti väldin gluteeni sisaldavaid tooteid. Armastan tegeleda spordiga ja võimalikult palju jalgsi linnas ringi liikuda. Olen alati üritanud tähelepanelikult kuulata oma keha ja järginud seda, mida organism vajab.

Kas on ka mõningaid ebatraditsioonilisi ilunippe, mida oled proovinud?

Olen teinud juustele munakollase-, sinepipulbri-, õlide- ja meemaski, mis teeb juuksed ilusaks, kuid lõhn on hiljem väga omapärane.

Kes on sinu iluiidolid? Milliseid naisi sa imetled?

Võtan eeskuju oma emast, kes on väga heas vormis ja tegus naine. Kuulsatest naistest meeldivad mulle Emma Watson ja Gal Gadot, kes on targad, haritud, stiilsed ja ilusad naisterahvad.

Milline on sinu signatuurparfüüm või hetke lemmik?

Avastasin enda jaoks hiljuti Francis Kurkdjiani lõhna, millesse olen täiesti armunud. Olen idamaiste ja vürtsikamate lõhnade fänn.

Kauneim kompliment, mille oled saanud?

Parim kompliment, mille olen saanud, kõlas nii, et minust õhkub armastust, soojust ja rahu.

Millal tunned või oled tundunud end kõige ilusamana?

Tunnen ennast kõige ilusamana pärast vähemalt nädalast puhkust soojal maal. Päike, meri ja värsked puuviljad teevad imet.

 

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar mai-juuni 2018.