Reklaam sulgub sekundi pärast

ELINA NECHAYEVA põrutab vastu: see on täielik absurd

Reedel ilmunud Kroonikas on avaldatud üsnagi teravmeelne analüüs, kus kehakeeleekspert vaatleb Elina Nechayeva ja tema kallima David Pärnametsa suhet. Nimelt leiab kehakeeleekspert, et Elinalt on suhtes ära võetud inimõigused ning tema mees suhtub temasse nagu tõukoera, mitte kui armastatud naisesse.

Reedel ilmunud Kroonikas on avaldatud üsnagi teravmeelne analüüs, kus kehakeeleekspert vaatleb Elina Nechayeva ja tema kallima David Pärnametsa suhet. Nimelt leiab kehakeeleekspert, et Elinalt on suhtes ära võetud inimõigused ning tema mees suhtub temasse nagu tõukoera, mitte kui armastatud naisesse.

Ekspert soovitab Elinal suhtest isegi väljuda ning kardab, et tegu võib olla psühholoogilise vägivallaga.

Elina avaldas antud teemal oma Instagrami story's samuti arvamust ning selge on see, et Kroonikas avaldatu ajab naise vihale.

Elina sõnad on konkreetsed ja väga üheselt mõistetavad: "Mul on selline tunne, et ajakirjanikud on kaotanud pea ja elavad oma negatiivsuse ja õnnetuse fantaasiates, mida nad rahvale serveerivad! Täielik absurd! Minul oleks häbi selliseid väljamõeldud rumalusi kirjutada," kommenteerib Elina Kroonikas avaldatud artiklit tema ja Davidi suhte teemal.