Reklaam sulgub sekundi pärast

Ellie Gouldingu imeline tähelend

Ellie Goulding on üks maailma armastatumaid artiste. Ellie omapärane hääl ja muusika teeb temast ühe edukaima naisartisti. Panime kirja põhjused, miks see väikelinnast pärit tüdruk nii populaarseks saanud on.

Ellie Goulding on üks maailma armastatumaid artiste. Ellie omapärane hääl ja muusika teeb temast ühe edukaima naisartisti. Panime kirja põhjused, miks see väikelinnast pärit tüdruk nii populaarseks saanud on.

Imeline algus
Veel enne kui Ellie oma esimese albumiga välja tuli, võitis ta BBC "Aasta Hääl 2010" auhinna, mis tunnustab parimaid uusi artiste. Samal aastal võitis ta ka kuulsa BRIT auhinna.

Edetabelite edu
Tema debüütalbum „Lights“ oli kohe pärast ilmumist Suurbritannia edetabelites esikohal. Tema edu ei ole siiani langenud, sest singel „Burn“, mis ilmus 2013. aasta augustis, skooris samuti kohe edetabelite tippu.

Populaarseim hittlaulu uusversioon

Kui Ellie tegi John Lewis’e 2010. aasta jõulureklaamiks oma versiooni Elton John’i laulust „Your Song“, sai loost üleöö sensatsioon. See saavutus tegi noore lauljanna maailmakuulsaks.

Kuninglik pulm
Ellie sai suure au osaliseks, kui prints William ja Kate Middleton kutsusid ta 2011. aasta aprillis oma pulma laulma. Noorpaari esimene tants oli samuti laulu „Your Song“ saatel.

Peadpööritav armuelu
Ellie on algusest peale pidevalt meedia huviorbiidis olnud. Osaliselt ka tänu tuntud poiss-sõpradele. Esimeseks oli Suurbritannia populaarne raadio DJ Greg James, pärast keda oli naisel 8 kuu pikkune suhe DJ Skrillex’iga. Ellie ei olnud aga pikalt vallaline, sest peaaegu kohe lahvatas leek tema ja näitleja Jeremy Irvine’i vahel. 2013. aasta suve lõpuks sosistati juba tema ja laulja Ed Sheerani suhtest. Viimati räägiti juba lühikesest suhtest One Directioni Niall Horaniga.

Soundtrack’ide edu
Mitmed Ellie laulud on olnud hittfilmide tunnusmeloodiateks. Laul „Bittersweet“ oli filmi „The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2“ tunnuslooks. Singel „Mirror“ on viimase „Näljamängude“ filmi tunnuslooks.

Heategevuslik singel

2013. aastal oli Ellie lugu „How Long Will I Love You?“ heategevusliku organisatsiooni Children In Need ametlik singel. Laul jõudis edetabelites kohe kolmandale kohale.

Allikas: marieclaire.co.uk