Reklaam sulgub sekundi pärast

ELURÕÕMUS kvaliteedi märk

Rahvusvaheline kaubamärk HUPPA paneb silmad särama nii lastel, kui ka kõikidel emadel, isadel, kes hindavad kõrget kvaliteeti ja eelistavad kaasaegset moodi. Bränd kehastab skandinaavialikku usaldusväärsust ja uuendusmeelsust, pakkudes pisiperele võimaluse astuda  stiilsesse mugavustsooni. 

Rahvusvaheline kaubamärk HUPPA paneb silmad särama nii lastel, kui ka kõikidel emadel-isadel, kes hindavad kõrget kvaliteeti ja eelistavad kaasaegset moodi. Bränd kehastab skandinaavialikku usaldusväärsust ja uuendusmeelsust, pakkudes pisiperele võimaluse astuda stiilsesse mugavustsooni. 

HUPPA juured ulatuvad 1938. aastasse - aega, mil pandi alus kaubamärgi eelkäija õmblustööstusettevõttele. Mõni aeg hiljem sai ettevõttest piirkonna üks suurimaid trikotaažitootjaid. Tuginedes niivõrd suurele tootmiskogemusele ja võttes arvesse turu nõudlust kvaliteetsete laste ülerõivaste järele, sündiski HUPPA.  

Julged ja elurõõmsad värvid

Igal aastal luuakse 2 kollektsiooni: talve- ja kevad-sügiskollektsioon. Kollektsioon on jagatud kahte vanuserühma: 0- kuni 4-aastased ja 2- kuni 18-aastased. Kaubamärgi tootedisainil on Skandinaavia juured, pärinedes Soomest, kus HUPPA mudelite kallal töötavad parimad Soome disainerid. Iga uue kollektsiooni eesmärgiks on pakkuda laste välirõivastes uusimaid värvimaailmu, mustreid ja rõivatrende. Disainiprotsess algab moetrendide ja –värvide analüüsiga, mille tulemusena kollektsioonid eristuvad julgete elurõõmsate värvide ja peensusteni läbimõeldud detailide poolest, mis tagavad täieliku kasutusmugavuse ja -ohutuse.

Helkurdetailide olulisus

Üks HUPPA rõivaste oluline omadus on helkurdetailid, mis teevad lapse pimedal ajal ja halva nähtavuse korral kergesti märgatavaks, vähendades niimoodi õnnetuste ohtu. Just seda omadust hindavad kasutajad eriti kõrgelt kõikidel turgudel, kus kaubamärgi tooteid müüakse. HUPPA mudelid sünnivad parimate spetsialistide käes, kes kasutavad uuenduslikke materjale ja tehnoloogiaid.

Usaldusväärne vastupidavus

Kõik HUPPA tooted on väga kõrgete omadustega – kasutatakse ainult „hingavaid“, vettpidavaid ja tuulekindlaid kangaid, mille membraaninäitaja on minimaalselt 5000 mm, kuid peamiselt kasutatakse 10000 mm membraaninäitajaga materjale, lisaks on tähtsamad õmblused teibitud veekindlateks. Enne, kui materjalid tootmisse lastakse, läbivad need kõikvõimalikud uuringud erinevates laboratooriumides, kus tehakse ohutuse, hõõrdumise, ilmastikukindluse ja paljud muud testid. Tänu kangaste erilistele omadustele on kõik tooted halvale ilmale vastupidavad. HUPPA lasterõivaste tähtsaim ülesanne on tagada lastele õues mängimise ajal mugavus ja turvalisus. Tulemuseks on rõivad, mida iga laps võib uhkusega kanda – HUPPA kaubamärk on kvaliteedi märk!

Uus kevadkollektsioon

Rõõmsavärviline ja kaunimustriline HUPPA kevadkollektsioon on kohal. Valikus on moodsad, erksavärvilised ilmastikukindlast kangast rõivad erinevatele suurustele alates 62 kuni 170 cm.

Otsid äravõetava fliisvoodriga jopet või mõnusat kerget vettpidavat ja hingavat õuekomplekti lasteaeda, siis mine kindalsti HUPPA kodulehele ja tutvu uue kollektsiooniga. Koolitüdrukutele leiab moodsaid mantleid ja poistele pikemad klassikalisi jopesid. Samuti leiab erinevaid aksessuaare, mis sobivad hästi kokku kogu muu kollektsiooniga. 

www.huppa.eu

www.huppaoutlet.ee