Reklaam sulgub sekundi pärast

ELUS KANNAPÖÖRDE TEINUD Regina Velberg: tee asju, millesse sa ise usud!

Regina Velberg on igaühele omamoodi eeskuju - just see naine otsustas oma elus korraliku kannapöörde teha. Regina lõpetas edukas ettevõttes juhikohal töötamise ning keskendus oma hobile, millest on tema jaoks tänaseks saanud nii kirg, rõõm kui ka ühtlasi ka töö, mida kogu hingest nautida! 

Regina Velberg on igaühele omamoodi eeskuju - just see naine otsustas oma elus korraliku kannapöörde teha. Regina lõpetas edukas ettevõttes juhikohal töötamise ning keskendus oma hobile, millest on tema jaoks tänaseks saanud nii kirg, rõõm kui ühtlasi ka töö, mida kogu hingest nautida! 

Väga paljud inimesed käivad esmaspäevast reedeni kontoris tööl ja mõtlevad sisimas, et tegelikult tahaks hoopis millegi muuga tegeleda. Alati leitakse vabandus, miks mitte oma elu muuta, aga tegelikult jäävad sellised otsused just julguse puudumise taha. Paljud ei julge isegi suurelt unistada, rääkimata siis sellest, et neid unistusi ellu viia. 

Oma igapäevatööst loobunud ja tänaseks tantsuklubi asutanud Regina tunnistab, et kannapööre kui selline tuli osaliselt siiski asjade kokkulangevuse käigus. “Minu põhitöökohas toimusid struktuurimuudatused ja samal ajal oli minus kasvanud soov end täielikult tantsule pühenduda,” räägib naine, kes on tantsimisega juba lapsest saati tegelenud. “Kuna olin juba pikalt ka põhitöö kõrvalt trenne andnud ja minu treenitavatel oli ka soov end rohkem tantsule pühendada ning sel alal rohkem saavutada, siis pidingi enda tähelepanu just tantsuklubile pöörama.” 

Regina tunnistab, et võrreldes oma elu enne ning pärast kannapöörde tegemist, on ta täna märksa õnnelikum inimene, sest ta saab tegeleda sellega, mis talle tõeliselt meeldib. “Tants on fantastiliselt ilus tegevus ja selle õpetamine nii väikestele lastele kui täiskasvanutele pakub uskumatult palju positiivseid emotsioone. Minu treenitavad on need, kes mind oma meeletu tahtejõu, soovide ning saavutustega motiveerivad ja inspireerivad.” 

Suveperioodidel aitab Regina ka kõiki noorpaare, kes oma elu tähtsaimal päeval kauni tantsuga särada soovivad. “Tore on ju olla üks väike abiline niivõrd suure ja tähtsa elusündmuse sees.” 

Kuid mida siis teha selleks, et endas piisavalt julgust leida? Kuidas olla õnnelik ja oma eluga rahul? “Julguse leidmiseks on vaja iseennast kuulata ja märgata. Teha tuleb asju, mis endale meeldivad ja millesse ise usud. Alati tuleb edasi pürgida - isegi siis, kui elu kaikaid kodarasse loobib! Nii annad ise oma unistustele suurema jõu ja nende täideviimiseks ei olegi enam nii palju julgust vaja,” arvab Regina. 

Siin on Regina viis soovitust naistele, kes on juba mõnda aega unistanud suuremast muutusest oma elus, aga pole seda mingil põhjusel veel ellu viia suutnud: 

1. Kuula oma sisetunnet - tavaliselt see ei peta! 

2. Tee asju, mis sulle meeldivad ja mis sulle tõeliselt korda lähevad. 

3. Sa ei pea midagi kartma. Kui kukud, tõused uuesti püsti ja liigud ikkagi oma eesmärkide suunas edasi.

4. Unista suurelt ja alusta! 

5. Ole õnnelik! 

Buduaar.ee