Reklaam sulgub sekundi pärast

Elustiilimärkmik “Buduaar BODY 2015” on Sulle vähemalt kolmel põhjusel vajalik

Buduaari BODY on naiste uus multifunktsionaalne elustiilimärkmik, mis erineb paljuski siiani Eestis ilmunud aastakalendritest. Buduaar BODY pakub võimalust kirja panna infot nii töö, trenni, vaba aja, tervislike eluviiside kohta kui ka suuremate ostuplaanide ja kulutuste kohta. Vajalikku ja põnevat infot jagub igale naisele, isegi kui sa ei jaksa igapäevaselt oma veetarbimist, kaalunumbrit või shoppamist üles kirjutada. Buduaar BODY aitab sul igapäevaselt supervormi hoida või seda saavutada, proovi järele, kui sa ei usu!


Buduaari BODY on naiste uus multifunktsionaalne elustiilimärkmik, mis erineb paljuski siiani Eestis ilmunud aastakalendritest. Buduaar BODY pakub võimalust kirja panna infot nii töö, trenni, vaba aja, tervislike eluviiside kohta kui ka suuremate ostuplaanide ja kulutuste kohta. 

Kas teadsid, et kõige parem on oma kehakaalu hoida või kaalueesmärki saavutada, kui jälgid oma kaalu ja toitumist iga päev? Kas vajad meeldetuletust, kui oluline on juua iga päev vähemalt kaheksa klaasi vett? Buduaar BODY pakub võimalust kirja panna infot nii töö, trenni, vaba aja ja tervislike eluviiside kui ka suuremate ostuplaanide ja kulutuste kohta.

Buduaar BODY on sulle  vähemalt kolmel põhjusel vajalik:

*aitab sul igapäevaselt supervormi hoida või seda saavutada, pakkudes süsteemset abi kaloritepõletamise ja trennikoormuse jälgimisel

*igakuine rahaplaan aitab tulud ja kulud kontrolli all hoida

* aitab kaasa sinu tervislikule toitumisele, pakkudes igapäevases kalendrivaates võimalust järge pidada ka veejoomise ja toidu kalorite osas

 

Buduaar BODY 2015 sisaldab 212 lk:

- 2015. ja 2016. aasta kalender

- 2015. aasta kompaktne aastaplaan kuude lõikes, kuhu saad kirja panna sünnipäevad ja muud tähtsamad meeldetuletused. Seda on mugav kasutada, sest kogu aasta üldinfo on paigutatud kvartaliteks jaotatuna neljale lehele.

- Tunniplaan kulub ära väga paljudele naistele sõltumata vanusest. See on eelkõige mõeldud lapsevanemale või tudengile ja gümnaasiumineiule, kel päevarutiinid korduvad nädalast nädalasse. Tunniplaani saab ema kirja panna lapse kooligraafiu ja huviringid.

 - Menstruatsioonikalender annab visuaalselt hea ülevaate tsükli regulaarsusest.

- Kuuplaani leiad iga kuu algusest, kuhu saad kirja panna oma treeningplaani, reisid ja muu ülevaatliku info, mida on mõnus kuu lõikes jälgida. Kuuplaani alumine osa on pühendatud selle kuu eesmärkidele. Kui eesmärk on saavutatud, siis tee eesmärgi taga olevasse ruutu linnuke – nii on hea oma to-do-nimekirjal silma peal hoida!

- Ostunimekiri - shopping wishlist'i pane kirja need suuremad ostud, mida plaanid või soovid lähiajal teha.

- Kaalukalender - Kui teed trenni ja toitud tervislikult, siis on mõistlik ka igapäevaselt enda tulemusi jälgida. Iga kuu juurest leiad naisefiguuriga isiklike mõõtude kalendri, kuhu saad kirja panna oma strateegilised mõõdud, kehakaalu, päevased tarbitud kalorid ja kulutatud kalorid. Et teada, kui palju sa päeva jooksul kaloreid kulutasid, saad abi oma uuest Suunto spordikellast või kasuta meie treeningute kaloritabeleid. Märkmikust leiad ka lisatabeli, mis annab ülevaate erinevate toitude kalorsusest.

- Rahaplaan - Kuu rahaplaan aitab sul kulud kontrolli all hoida. 

- Nädala plaan -  Iga nädalapäeva juures on body-lisa, kuhu saad märkida oma kaalu, tarbitud kalorid, liikumise (sammudes võickilomeetrites), tarbitud veekoguse ning toidu-trenni info. Lisaks on sul võimalus tuju-ikoone kasutades ära märkida, milline oli sinu meeleolu sel päeval. Nädalaplaanist leiad ka info päikesetõusu ja -loojangu ning riigipühade kohta.

Lisaks leiad Buduaar BODY märkmikust:

- Erinevate trennidega kuluvate kalorite tabelid

- Toiduainete kalorsuse tabelid

- Ainevahetuse energiakulu, tervisliku vööümbermõõdu ja kehamassi indeksi arvutamise juhendid

- Sinu tervisekontrolli meeldetuletuse

- Lahussöömise kiirkursuse algajale

- Horoskoobi 2015. aastaks

- Rõivaste ja jalanõude suurusnumbrid

Elustiilimärkmik on müügil Buduaari kontoris (Narva mnt 13, Tallinn) või telli siit endale koju. 

Märkmik on müügil Apollo ja Rahva Raamatu poodides, supermarketites ja Sportlandi kauplustes või kojutellimisega buduaar.ee/tellimine. Märkmik on saadaval kahe erineva kaanekujundusega. Hind 7,95 €.

Buduaar BODY aitab täita Sinu uusaastalubadusi! See on ka suurepärane kingitus sõbrannale!

Buduaar.ee

[gallery ids="1884687,1884693,1900439,1902746,1906437,1909144,1909156"]