Reklaam sulgub sekundi pärast

EMA HÜLGAS OMA lapsed tee äärde ja sõitis ise minema

38-aastane Jennifer Westfall tegi hiljuti väsimuse tõttu väga meeleheitliku teo. Nimelt jättis naine oma kaks pisikest last tee äärde ning sõitis ise minema, sest tundis, et ta ei jaksa enam laste eest hoolt kanda ja neil on temata parem, vahendab portaal ABC11. 

Sündmus leidis aset oktoobrikuus. Westfall jättis oma 9-aastase poja ja 1,5-aastase tütre kooli lähedale maantee äärde ning sõitis ise julmalt ära. Õnneks oli üks lapsevanem just oma võsukest kooli viimas ning nägi tee ääres lapsi seismas. Möödasõitja võttis lapsed oma auto peale ning viis nad kooli. Kool andis asja edasi lastekaitsesse. 

Westfalli sõnul viis ta oma järeltulijad kooli juurde, nägi, et üks möödasõitja korjas nad enda auto peale ning lahkus seejärel sündmuskohalt. Ta tundis, et laste hülgamine on seaduslik viis neist loobumiseks. Osariigi sõnul on lapsevanemal õigus loobuda vaid väga väikesest imikust, mitte juba vanemast lapsest. 

Westfall on hiljem tunnistanud, et tunneb ennast tehtu pärast väga halvasti, kuid ta tundis, et ei suuda oma laste eest väsimuse tõttu enam hoolitseda. "Ma tean, et see, mida ma tegin oli väga vale, kuid ma ei jaksanud seda kõike enam üksi teha. Mul on jõudu, et saada hakkama sellega, mida minult nõutakse, kuid mul ei ole oskuseid, et saada sissetulekut, mida on vaja pere eest hoolitsemiseks ja keegi ei palka mind. Olen käinud juba kõikjalt küsimas. Nüüd nende süüdistuste valguses ei saa ma oma lapsi vist enam iialgi tagasi," sõnas Westfall. 

Lastega on kõik korras ning nad on hetkel asenduspere juures. Kõnealust juhtumit uurib ka politsei.