Reklaam sulgub sekundi pärast

EMA JÄTTIS 3-aastase lapse üksinda koju surema

Venemaal Kirovi linnas jättis 21-aastane naine oma pisikese tütre nädalaks koju luku taha. Tütre kolmandal sünnipäeval postitas naine sotsiaalmeediasse fotosid oma lapsest ning lisas sinna juurde häshtäge nagu näiteks #tänaononsinupäev; #minuelu ja #olenõnnelikjaterve, vahendab Iltalehti. 

Sugulased ja sõbrad soovisid lapsele sünnipäevaks palju õnne. Samal ajal oli ema väljas pidu panemas ning teadis, et laps on üksi kodus suremas. 

Lapse surnukeha leidis 20. veebruaril vanaema, kes tütretütart sünnipäeva puhul õnnitlema tuli. Lahkamise käigus selgus, et väike tüdruk oli surnud vedelikupuudusesse. Matused leidsid aset eelmisel kolmapäeval. 

Tüdruku ema arreteeriti ning teda süüdistatakse lapse hülgamises ja tapmises.

Sõprade sõnul ei olnud 19-aastasena emaks saanud naine kunagi eriliselt hea ema. Alguses elas naise ema samas korteris ning aitas tütrel lapse eest hoolitseda, kuid siis viskas naine oma ema korterist välja, öeldes, et nad ei mahu kolmekesi sama katuse alla elama. 

Peretuttavate sõnul oli lapse isa nõus tütre enda juurde võtma, kuid naine keeldus sellest kategooriliselt. Noort ema huvitasid enamjaolt alkohol ja pidu. Ka tema sotsiaalmeedia konto on täis vastavaid postitusi.