Reklaam sulgub sekundi pärast

EMA LEIUTAS GENIAALSE VIISI lapse esimese koolipäeva leevendamiseks

Ema soovis leevendada poja esimest pikka koolipäeva ning leiutas selleks geniaalse viisi.

Inglismaal Suffolkis elav Louise Mallet leiutas armsa viisi, kuidas leevendada 4-aastase poja Maxi esimest pikka koolipäeva. Poeg oli siiani käinud koolis vaid lühikesi päevi ning kartis väga esimest pikka päeva. Seega mõtles Mallet välja geniaalse viisi, mille abil vähendas poja pinget ning aitas üle saada igatsusest.

"Max oli varem nutnud koolis, et igatseb mind, seega ütlesin talle, et mul on maagilised võimed ja tahaksin neid temaga jagada," rääkis Mallet. 

Naine joonistas entusiastliku poja käeseljale väikese südame, samasuguse nagu enda käelegi.

"Ma ütlesin talle, et kui ta igatseb mind või tal on kurb, võib ta seda südant vajutada. Tunnen tema vajutust oma südamejoonistuses ja kui vajutan tagasi, saab ta selle kaudu suure kallistuse osaliseks."

Kindluse mõttes joonistas ema käele kaks südant, kui üks peaks ära kuluma. Joonistus tõesti töötas ja aitas väikest poissi.

"Küsisin päeva lõpus, et kas ta sai mu kallistused kätte. Poeg vastas jaatavalt. Ta ütles, et oli südant väga kõvasti vajutanud, aga ta ei olnud üldse nutnud. Ütlesin talle, et ka mina tundsin tema vajutust ja saatsin suure kallistuse kohe tagasi," rääkis Mallet.

Mallet postitas oma idee ka Facebooki gruppi Motherload. Paljud antud lehekülge jälginud emad kirjutasid, et proovisid samuti seda nippi ja ka nende lapsed said sellest abi. 

 

allikas: Huffington Post