Reklaam sulgub sekundi pärast

EMA PALJASTAB, miks tema poeg mitte kunagi kingitusi ei saa

31-aastane Lisa Norman ei tee oma pojale mitte ühtegi kingitust - ei jõuludeks, sünnipäevaks ega ka muuks tähtpäevaks, mil enamus vanemaid kingivad oma võsukestele üha rohkem asju. Lisa on arvamusel, et tänapäeva ühiskonnas on tarbimisest saanud hullus, mis on väljunud kontrolli alt ning tema sellega kaasa minna ei kavatse.

Lisa tänaseks kaheaastane poeg Neil sündis enneaegselt ning kardeti, et ta ei jää üldse elama. "Me olime nii tänulikud, et ta ellu jäi, et me oleksime võinud juba sel hetkel oma beebi kingitustega üle valada, aga me otsustasime seda mitte teha. Siis kasvaks temast lihtsalt üks järjekordne ära hellitatud laps,"ütleb ema.

Poeg Neil ei saa kingitusi praegu ja ei hakka neid saama ka tulevikus. Ära jäävad jõulukingid, sünnipäevakingid ja kõik muu sarnane. See aga ei tähenda Lisa sõnul sugugi, et tema poeg vaesuses elama peaks. "Kõik vajaliku saab Neil alati ja muidugi saab ta vahel asju ka siis, kui ta on need ise välja teeninud."

Kuid antud lool on ka üks vägagi asjalik mõte! Nimelt paneb Lisa oma poja jaoks raha kõrvale - selle asemel, et talle kingitusi teha, kogub ema raha eraldi kontole ja seda ühel kindlal eesmärgil. Kui poiss saab suureks, siis peaks seal olema piisavalt raha, et ta saaks endale maja osta. 

Allikas: Mirror