Reklaam sulgub sekundi pärast

Endine Buduaari peatoimetaja Helena-Reet Ennet on tagasi Buduaaris!

2008. aastal Buduaari peatoimetaja kohalt dekreeti läinud ajakirjanik Helena-Reet Ennet naasis augustist Buduaari, et liituda Buduaari toimeka naiskollektiiviga. Vahepeal mitmed meelelahutusportaalid ning veebiajakirjad käima lükanud ning rahvusvaheliste projektidega tegelenud naine asub tööle Buduaari peatoimetaja kohusetäitjana. Samuti jätkab ta Gossip Media OÜ juhatuses ja peatoimetajana.

2008. aastal Buduaari peatoimetaja kohalt dekreeti läinud ajakirjanik Helena-Reet Ennet naasis augustist Buduaari, et liituda Buduaari toimeka naiskollektiiviga. Vahepeal mitmed meelelahutusportaalid ning veebiajakirjad käima lükanud ning rahvusvaheliste projektidega tegelenud naine asub tööle Buduaari peatoimetaja kohusetäitjana. Samuti jätkab ta Gossip Media OÜ omaniku ja Ohmygossip veebilehtede peatoimetajana.

Buduaar Meedia tegevjuht Marge Tava usub Helena-Reeda näol tuua Buduaari uut hingamist ja värskeid ideid. "Meil on väga hea meel Helena-Reeda naasmise üle. Loodame, et Helena-Reet toob nii ajakirja kui ka veebi uusi ideid, põnevaid inimesi ning sisukat lugemist."

Buduaar Meedia OÜ-le kuuluvad kaubamärgid Buduaar Shopping; Buduaar TEEN; B-Turg; Buduaar Event ning veebilehed Buduaar.ee, Buduaar.ru ja B-turg.ee.

 

 

Loe ka:

Buduaari peatoimetaja Helena-Reet läheb dekreeti
Buduaar on Helena-Reedale väga tänulik tubli töö eest, sest just Helena-Reeda toimetamise ajal tõusis Buduaari populaarsus ja külaliste arv mitmekordselt. Helena-Reet Ennet on olnud üks nendest mootoritest, kes teab, mida ta teeb, ja teeb oma tööd südamega.