Reklaam sulgub sekundi pärast

ENDINE SELTSKONNATÄHT KATARINA PADAR sattus paadunud naistepeksija ohvriks

Kanal 2 telesaade "Radar" tõi eile teleekraanile loo Eesti mehest, kes peksis oma elukaaslasi. Paadunud naistepeksija Indrek Michaeli üheks ohvriks osutus ka aastate eest modellina ilma teinud, kuid eelkõige siiski Tanel Padari eksabikaasana tuntud Katarina Padar. Õnneks ei pidanud Katarina ise küll vägivalla all kannatama, kuid tema sõnul kasutati teda muul moel ära. 

Katarina meenutas saates, et sattus Indrek Michaeli nimelise mehe sihtmärgiks ligi kümme aastat tagasi. Naise sõnul nägi mees temas võimalikku lotovõitu ning nende kooselu jooksul ei pidanud ta kordagi vägivalla all kannatama. "Ta elas minu juures, aga tal olid plaanid, miks ta minuga tahab elada. Ta mõtles, et saab mu korteri müüdud ning unistas, et annan talle paar miljonit tema ravifirma jaoks," rääkis Katarina. 

Lõpuks muutus Indrek ka vägivaldseks ning käskis Katarinal kodus püsida. "Sina oled kodus ja ei lähe kuskile. Põhimõtteliselt mängis kodu," kirjeldab ta. 

Peale mehest lahkuminekut elas Katarina kaks nädalat sõbranna juures. "Ta oli hull, ma ei teadnud, mida ta teeb."

"Radarile" on lisaks Katarinale teada veel kaheksa naist, kes kõik peksmise all kannatasid. Karm reaalsus on see, et info jõudis küll politseini, aga jäi nende lauasahtlisse. "See, mis jäeti tegemata, on kole. Kindlasti oleksime saanud paremini," tunnistab politseijuht Kristian Jaani.