Reklaam sulgub sekundi pärast

ENNAST MUSTAKS “PÄEVITANUD” naine väidab, et tal sünnivad tumedad lapsed

28-aastane blond modell Martina Big kasutas ekstreemseid võtteid, et oma välimust totaalselt muuta. Nimelt süstis rinnakas Martina ennast süstidega, mis muutsid tema nahavärvi. Naine väidab nüüd, et on läbinud rassivahetuse ning kõik tema järeltulijad sünnivad samuti tumeda nahatooniga, vahendab ladbible.com.

Martina külastas hiljuti telesaadet "This Morning," kus ta kõnealuse avaldusega lagedale tuli. Saatejuht Holly Willoughby ja kaassaatejuht John Barrowman olid kergelt öeldes šokeeritud, kui modell oma arvamuse paljastas. 

Martina - kellel on usutavalt ka Euroopa suurim rinnapartii - sõnul oli ta külastanud arste ning viimased olid väitnud, et tema ja tema abikaasa Michaeli, kes on samuti oma nahatooni süstidega muutnud, lapsed sünnivad mustadena. 

"Minu lapsed tulevad tumeda nahatooniga. Me ei plaani veel lapsi saada, kuid olen suhelnud arstidega, kas mu keha on võimeline lapsi saama, kas ma saan rinnaga toita ja millised meie lapsed võiksid välja näha," sõnas ta. 

Ka rääkis naine telesaates sellest, kuidas ta kaks aastat Keenias veetis ning sealse kultuuriga tutvus. Nimelt väidab naine, et pärast süstimist kuulub ka tema tumeda rassi hulka. 

Loe pikemalt siit