Reklaam sulgub sekundi pärast

ENNE JA PÄRAST FOTOD: Getter Jaani läbis stiilimuutuse

Armastatud lauljatar Getter Jaani postitab pea iga päev sotsiaalmeediasse uusi põnevaid fotosid ning hoiab jälgijaid oma käekäiguga kursis. Hiljuti avaldas Getter Instagrami story's fotod, mis paljastavad, et naine läbis stiilimuutuse. 

Nii kaua, kui Getter on rambivalguses olnud, mäletame teda ikka tumedapealise kaunitarina. Kõik naised aga vajavad vahepeal värskendust ning kõige lihtsamini saavutab seda oma juuksevärviga mängides. Ka lauljatar pole erandiks ning nii ta väikese stiilimuutuse läbi viia otsustaski. 

Nimelt lasi naine oma tumedatesse kiharatesse mõned heledad salgud sisse teha. Lauljatar ise kommenteerib sotsiaalmeedias oma stiilimuutust järgnevalt: "Teen? Ei tee? Ikka teen? Muidugi teen! Hetk, mil nägin Instagramis täiesti juhuslikult Ingeri töid, teadsin, et on aeg see muutus läbi viia. Mõte anda juustele heledust keerles mul peas aasta aega!"

Tuled tõdeda, et Getterile sobivad nagu valatult nii tumedad juuksed kui ka heledamad salgud ning tegelikult ei mängi juuksevärv rolli - naise fännid jumaldavad teda olenemata juuksetoonist.