Reklaam sulgub sekundi pärast

ENNE JA PÄRAST FOTOD: hambutust noorest naisest sai tõeline kaunitar

TV3 saate "Minu imeline muutumine" viimane episood tõi ekraanile Kati. Ta ei käinud eriti kodust väljaski, sest häbenes ennast. Katitahtis olla naine, kelle üle mees on uhke ja kelle lapsed võivad öelda, et neil on ilus ja rõõmus emme. Aga isegi pulmapildil oli Katil suu kriipsuks tõmmatud. 

Kati ütles, et ta ongi üleni katki, kuid on püüdnud igati enda elu muuta. Tema naeratus oli kõike muud kui kaunis, sest hambad olid katki. Hambaravi jaoks ta küll pere kõrvalt raha ise koguda ei suutnud, kuid ülekilodest lahtisaamise nimel oli Kati juba enne saatesse tulekut palju tööd teinud. Veel hiljuti kaalus ta 97 kilo. Enne saadet võttis ta 27 kilo alla, kuid iseseisev vormi saamine ei õnnestunud - Kati tahtis tegeleda fitnessiga, aga üksi ei osanud. Katit hakkas saates nõustama Egle Eller Nabi. Kati võttiski endale laste kasvatamise ja täiskohaga töötamise kõrvalt kohustuse end ise vormi saada. Selgus, et fitness ja kaalujälgimine nõuavad meeletut tahtejõudu ja Kati oli vahepeal - kuude kaupa toitu kaaludes ja karpidesse pannes - peaaegu alla andmas. 

Kati kaalulangus ja trenn vormisidki teda kenasti, kuid rasva kaotamisega kadusid ka kurvid ja siis otsustas Kati, et ta tahaks endale siiski kauneid rindu. Tulemus oli suurepärane! Kati välimus muutus hetkega kui ta sai endale uued hambad ja sel ajal, kui Kati lõputseremooniaks valmistus ega teadnud üllatusest midagi, muutis kliinik ka Kati abikaasa naeratuse säravaks. Eestis on nüüd juures üks kaunis pere, kus kõik võivad rõõmsalt naeratada, sest saade ei kinkinud uut naeratust mitte üksnes Katile, vaid ka tema abikaasale!

Kati sai saatest järgmise muutumise:

1) Eemaldati 23 jäänukjuurt ja lagunenud hammast;

2) Kuuele hambale pandi täidised ja eemaldati hambakivi;

3) Hammastele tehti Zoom-valgendus;

4) Ülemine ja alumine hambakaar taastati ja puuduvad hambad asendati proteesidega;

5) Rindu suurendati Motiva implantaatidega;

6) Botuliitoksiini süstid liighigistamise vastu;

7) Juvederm täitesüstid näo- ja huulte piirkonda;

8) Toitumis- ja treeningnõustamine.

Kati enne muutumissaadet: 

Kati nüüd: