Reklaam sulgub sekundi pärast

ENNEOLEMATU PAKKUMINE!Sirgendav juuksehari GA.MA Innova Digital – 57 %

Öeldakse, et ilusad juuksed on iga naise kroon.  Selleks aga, et see kroon võiks kaunilt särada, on vaja tema eest hoolt kanda. Sel nädalal on sul suurepärane võimalus soetada endale iga naiste unelmate toode, GAMA sirgendav juuksehari Innova Digital GA.MA koguni 57% soodsamalt!

Ära maga maha Roosa nädala superpakkumist ja soeta see eriline toode endale kõigest hinnaga 29,99 €. Võib öelda, et GAMA sirgendav juuksehari on tervislikum variant sirgendajast ja hoiab kokku aega  juuksed saab sirgeks kaks korda kiiremini. 

MIS TEEB GA.MA juukseharja eriliseks, võrreldes teiste sarnaste toodetega?

GAMA sirgendaval juukseharjal on läbimõeldud disain ning juukseharjakeste paigutus. Sirgendaval harjal on 66 kuumenevat harjakest, tänu millele saab juukseid sirgendada neid lihtsalt kammides. Harjakesed on kaetud keraamikaga, mistõttu nad libisevad juustes paremini ja jaotavad soojuse ühtlaselt kogu harjatud juuste ulatuses. Kuumutatud harjakeste otsad sisaldavad väikeseid silikoonosasid, mis kaitsevad peanahka kuumuse eest ja muudavad harjamise lihtsamaks. Juukseharja ümber on 40 mittekuumenevat harjakest, mis on väga sarnased tavaliste juukseharjade harjastele, aidates juukseid pusadest lahti harutada. Vastavalt oma juuksetüübile saab valida ka sobiva temperatuuri vahemikus 80°C230°C, temperatuur on nähtav digitaalsel ekraanil. Tänu kuumutatud harjastele kammib see hari lahti kõik pusad ning sirgendab juuksed kiirelt ning vaevata. Ideaalne hari, kui otsid praktilist abivahendit oma juuste eest hoolitsemiseks, kui ideaalse tulemuse saavutamiseks pole piisavalt aega.

GAMA sirgendava juukseharjaga on sulle garanteeritud: 

Ideaalne juuksehooldus ilma vaevata;

Juuksed sirgeks kordades kiiremini ja tervislikumalt kui sirgendajaga;

Maksimaalselt õrn toime juustel;

Säravad, siidised, pehmed ja kahuvabad juuksed.