Reklaam sulgub sekundi pärast

EPIC DRAMA KEVADHOOAEG LÕÕMAB kirest ja kättemaksust

24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas vaid kvaliteetseid draamasarju näitav telekanal Epic Drama kevadooaeg pakatab kirest, kättemaksust ja romantikast.

Itaalia, aasta 1975. 

Hingematvalt ilus Sitsiilia oleks täiuslik, kui seal ainult ei võimutseks maffia ja heroiin ei oleks nii lihtsasti kättesaadav. Maffia ei mölla ainult tänavatel, vaid ka valitsuses. Stiilse krimidraamasarja “Maltese: maffia detektiiv” teine hooaeg on eetris laupäeval, 6. aprillil kell 22.00. Samade stsenaristide sulest pärineb veel teinegi Itaalia krimidraama “Gomorra,” mis kriitikutelt palju poolehoidu pälvis. 

Portugal, 18. sajand. 

Paula on olude sunnil minemas kloostrisse, kuid saatusel tema jaoks varuks hoopis midagi muud kui vaga nunnapõli. Kuningas João V armub Paulasse esimesest silmapilgust ja algab kogu elu kestev armusuhe. Keelatud armastusest rääkiv “Kuninga lemmik” esilinastub pühapäeval, 7. aprillil kell 22.00. Sari pälvis Portugalis palju kiitust, võites hinnatud Sophia auhinna parima seriaali eest ning Premios Aquila konkursil teise parima seriaali tiitli. 

Egiptus, aasta 1905. 

Keset ookrikarva liiva, kõrgeid kaljusid ja karmi kuumust avastab noor briti arheoloog end olukorrast, kus tema väljakaevamiste luba ära võetakse. Juhuslik kohtumine tormaka aristokraadi ja tema tütrega muudab noore mehe elu igaveseks. Silmapaistva briti arheoloogi Howard Carter’i paeluval elulool põhinev telesari “Tutanhamon” alustab laupäeval, 20. aprillil kell 20.30. Väärib märkimist, et lavastaja Peter Webber on kuulus selliste filmide poolest nagu „Tütarlaps pärlkõrvarõngaga,” „Hannibal: koletise sünd” ja auhindadega pärjatud dokumentaal „Maa: üks imeline päev”. 

 

Epic Drama telekanal on hetkel kättesaadav Telia ja Levikomi klientidele. Lisainfo korral palume ühendust võtta oma teleoperaatoriga.