Reklaam sulgub sekundi pärast

EPIC DRAMA TOOB TELEVAATAJATENI MENUSARJA Versailles kolmanda hooaja!

Ajalooline draama Versailles, mis uurib ja kajastab Prantsuse kuninga Louis XIV valitsemist, alustab kolmanda ja ühtlasi viimase hooajaga. Tegemist on kõige kallima Prantsuse teleseriaaliga, mis kunagi tehtud ning Eesti vaatajateni toob seriaali eksklusiivsena telekanal Epic Drama. 

Kolmas hooaeg pakub veelgi rohkem suursugusust, huumorit ja intriige ning naaseb suuremate müsteeriumitega nii võimu mängudes kui kohtupoliitikas. Sarja produtsendid on kolmanda hooaja kohta öelnud järgmist: "Versailles' viimase hooajaga tahtsime panna lõpliku punkti ühe kõige olulisema tegelase ja ajastu portreele Prantsuse ajaloost.”

Sarja loojateks on kogenud Briti-Ameerika kirjanikud ning produtsendid, kes varasemalt töötanud krimiseriaalidega nagu Criminal Minds ja Spooks. Versailles' edu on olnud üsna fenomenaalne. Sarja esimene hooaeg oli Ameerika Ühendriikides kõige kõrgema reitinguga draamasarja esilinastus – sellel oli ligi 2 miljonit vaatajat. The Los Angeles Times on Versailles' teise hooaja valinud 2017. aasta TOP10 sarjade hulka.

Rahvusvaheliselt tunnustatud ning uskumatult uhke 17. sajandi draamasarja kolmas hooaeg jõuab eetrisse 4. augustil kell 22.00 telekanalis Epic Drama.

Telekanal Epic Drama on rahvusvahelise meediakompanii Viasat World kõige uuem telekanal. Epic Drama näitab 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas kõrgresolutsioonis ajastudraamasid, millest enamik on värskem kui kolm aastat. Telekanal pakub kvaliteetsisu draamafännidele ning lisaks võimaldab ööpäev läbi ligipääsu alažanritele nagu krimi ja müsteerium, klassikaline kirjandus, poliitika ja võim, sõda, seiklus, ajalugu ja fantaasia. Epic Drama on  Eesti televaatajatele kättesaadav Telia ja Levikomi TV-teenuse klientidele.

[gallery ids="2053643,2053645,2053647,2053649,2053651,2053652"]