Reklaam sulgub sekundi pärast

EPP KÄRSIN teab, milline naise kehaosa on meestele kõige tähtsam

Ülipopulaarse lingam-massaaži koolitaja Epp Kärsin rääkis ajakirjale Buduaar, et naiste käes on suur võim, mida naised piisavalt ei kasuta, et oma mehi õnnelikena ja tervetena hoida. "Mehed vajavad õrnust ja hellust samamoodi nagu naised," ütleb Epp. Kus täpsemalt peitub meie imevägi? Loomulikult kätes ja eelkõige peopesades.

„Tean, kui suur potentsiaal on läbi puudutuste oma kaaslast tervendada,” ütleb Epp. „Oma kogemusele tuginedes võin kinnitada, et naine saab aidata meest, kui tal on erektsiooniprobleemid ja eesnäärmepõletik. Järjepidev lingam-massaaž ja eesnäärmemassaaž aitab vähendada põletiku tõttu tekkinud sekreedipaisu eesnäärmes ja parandada verevarustust ning mõjub positiivselt rakkude uuenemisele,” räägib naine ja lisab, et iga naise võimuses on tõsta mees õigete puudutustega kõrgustesse ning lisaks ka tervendada.

Võib öelda, et mehe õnn, rahulolu ja tervis on sõna otseses mõttes just naiste kätes. „Meie armastuse pikenduseks on meie käed, sest peopesas asub südame projektsioon ja kõige võimsamad tervendajad ongi meie peopesad. Kui me puudutame oma partnerit, peopesa vastu teda, ja oleme samal ajal ise kohal koos oma hinge ja kõikide meeltega, siis me tervendame partnerit,” räägib naine ja sõnab, et tegelikult teatakse üsna vähe sellest, kui võimas võib olla üks lihtne puudutus. „Selleks ei pea olema õppinud massöör, et oma partnerit puudutada. Oluline on see, et me puudutame teda pealaest varbaotsteni – igat punkti, igat millimeetrit, igat külge. Mehed vajavad hellust ja õrnust samamoodi nagu naisedki.” 

Ilmunud ajakirjas Buduaar