Reklaam sulgub sekundi pärast

Erkki Sarapuu: “Minu klaas on alati pooltäis!”

Energiast pakatav raadiohääl ning ilmamees Erkki Sarapuu on positiivne ja rõõmsameelne olnud kogu oma elu. Buduaar.ee uuris Erkkilt tema optimismi allikaid.

Energiast pakatav raadiohääl ning ilmamees Erkki Sarapuu on positiivne ja rõõmsameelne olnud kogu oma elu. Buduaar uuris Erkkilt tema optimismi allikaid.

Erkki on alati olnud aktiivne ning tegelenud paljude asjadega. "Juba lapsena tegin sporti, ka praegu on mul palju erinevaid hobisid, millega saan end igapäevarutiinist välja rebida!" rääkis Erkki ja lisas, et kui tahab, siis läheb purjetama, kui tuleb tuju mootorrattaga sõita, siis seda just teebki. "Ma elan ju vaid üks kord ning sellepärast proovingi tegelda nende asjadega, mis mulle meeldivad!"

Siiski lisab Sarapuu, et pere ja lähedaste toetus on suureks energiaallikaks. "Isegi kui nende poolt tuleb konstruktiivset kriitikat, siis annab see jõudu ja energiat olemaks veel parem ja tublim!" ütles mees Buduaarile.

Vahel saavad isegi Erkkil patareid tühjaks ning ka nende laadimiseks on tal mitmeid mooduseid. "Vahel olen sõpradega, vahel üksi, vahel magan kauem, vahel lähen aga trenni." Tema jaoks on oluline ka füüsiline toonus, mis teeb kogu olemise paremaks.

Paremaks läheb Sarapuu hinnangul ka üldine meeleolu Eestis. "Ma ei ole küll eriline ekspert, kuid mulle tundub, et rõõmsamaid nägusid on rohkem tekkinud. Eks neid mossitajaid ole ka, kuid ma usun, et see on tingitud kehvast ilmast, halvast kliimast ning rasketest majandusoludest!"

Millised oleksid Erkki nipid ja nõuanded Buduaari lugejatele oma elu positiivsemaks muutmisel? "Oma elu tuleks positiivseks mõelda! Kui sa juba alustad midagi negatiivselt, siis ei tule sellest ka midagi head välja. Positiivselt tuleb mõelda, positiivselt tuleb elada!"

 

Getter Lukjanov