Reklaam sulgub sekundi pärast

ERNA HUSKO langes oma tagumiku tõttu karmi kriitika ohvriks

Tallinnas elav soomlannast fitnesskaunitar Erna-Anna Husko teeb iga mõne aja tagant oma Instagrami kontole uusi postitusi, mis ei jäta külmaks kedagi, ent sel korral langes naine aga üsnagi terava kriitika alla ja seda tänu oma istmikule. Nimelt soovitab üks Erna jälgija tal oma pepu reklaamimine lõpetada ning millelegi kasulikumale keskenduda.

Erna tegi oma Instagrami kontole postituse, kus ta kutsub inimesi üles oma pilte mitte töötlema ning näitama ennast sellisena nagu sa päriselt välja näed.

Postituse raames näitab ta endast kõrvuti kahte selfie pilti, kus tähelepanu keskmes on taaskord tema istmik. "Me peaksime maailma näitama oma täiuslikku ebatäiuslikkust. See teebki sind eriliseks. Väga raske on näha reaalsust, kui me kõik kasutame äppe, mille abil saab oma välimust tuunida, et ühiskonda paremini sulanduda. Oleme iseenda vastu ausad ja näitame päris kurve,"kirjutab Erna.

Paraku langes Erna antud foto postitamisega ka üsnagi terava kriitika alla. Nimelt kommenteeris üks noormees Erna postitust järgnevalt: "Pigem on küsimus selles et mille t*ra jaoks sa üldse selliseid pilte peaksid tegema? Tekst on ilus ja tõetruu aga Erna sa ju loksud samas paadis, vōiks juba ahtrist üle saada ja teha midagi, mis inimesi tõeliselt inspireeriks."

Antud kommentaari kiidavad heaks kümned teisedki Instagrami kasutajad.