Reklaam sulgub sekundi pärast

Esimene öö uue partneriga – mida vältida?

Veedad oma esimese öö partneriga, kellega plaanid luua tõsisema suhte. Nii imelik kui see ka poleks, kehtivad esimesel ööl teatud reeglid. Kui see pole Sinu jaoks üheöösuhe ning loodad, et suhtest areneb välja midagi tõsisemat, siis järgnevad nipid aitavad Sul vältida esimese öö vigu.


Veedad oma esimese öö partneriga, kellega plaanid luua tõsisema suhte. Nii imelik kui see ka poleks, kehtivad esimesel ööl teatud reeglid. Kui see pole Sinu jaoks üheöösuhe ning loodad, et suhtest areneb välja midagi tõsisemat, siis järgnevad nipid aitavad Sul vältida esimese öö vigu.


Ära mängi seksijumalannat
Pole vaja kohe esimesel ööl ära näidata kõike nippe, mida Sa voodis oskad. Ilmselt oled Sa seksuaalselt haritud, oskad kõiki KamaSutra  poose peast ning oled oma oskusi aastatega täiendanud. Kahtlemata, on see suurepärane asi! Vaata lihtsalt ette, et Sa kõiki oma oskusi kohe esimesel ööl letti ei laoks. Esiteks võid Sa mehe selliselt eemale peletada ning teiseks võib ta eneselt lihtsalt küsida, et mitu partnerit Sul õigupoolest olnud on.

Ära räägi talle oma eksidest
Kui Su partner väidab, et teda ei huvita Sinu eelmised suhted, on ta kaval. Kui Sa pole enam süütu, siis leiuta mõni usutav lugu. Näiteks suurest ülikooliaegsest armastusest, mis välja kasvas. On viga rääkida kõikidest partneritest, kes Sul minevikus olnud on. Seetõttu on ausus kahjulik.

Ole lõdvestunud
Käitu loomulikult ja lõdvestunult. Pornostaari mängimine ei tasu ennast ära. Esiteks on see vulgaarne ja teiseks loe esimest punkti.

Ära juhi

Toeta oma partnerit ning ära ürita initsiatiivi oma kätte haarata. Sul on selleks piisavalt aega. Esimesel ööl on õigus mehel juhtida.

Kuidas on lood oraalsega?
On mitu seisukohta, et kas oraalne on esimesel ööl lubatud või mitte. Enamik inimestest on arvamusel, et kui partner soovib midagi proovida, siis ta ütleb seda. See on ka üsna loogiline, aga psühholoogid soovitavad naistel esimesel ööl rohkem võtta kui anda. See ei tähenda muidugi seda, et lama nagu nukk või teeskle orgasmi. Pane partner taipama, et ta erutab Sind. Püüa näida häbelikum kui tegelikult oled. Naised peaksid voodis avanema aeglaselt, nagu lilled, tehes mehed õnnelikuks, et nad suudavad Sinu seksuaalsust üles äratada.

Ära ole liiga vaikne

Otse loomulikult ei pea Sa rääkima eelmisest pesapalli mängust. Lisaks ära küsi partnerilt seksi ajal, et kas Sa meeldid talle. Võid ümiseda ja vaikselt häält teha, aga ära karju nagu segane. Näita, et mees teeb head tööd.

Ära naera
Ära naera voodis, sest mees võib sellest valesti aru saada ning mõelda, et Sa naerad tema üle. Veelgi hullem - tema varustuse üle.

Ära kasuta seksmänguasju
Ära eksperimenteeri oma partneri peal seksmänguasjade ja akrobaatiliste sekspoosidega. Iga asi oma ajal. Kunagi ei või teada, et kas partnerile sellised asjad üldse meeldivad.

Ole hell
Valu tekitamine on lubatud ainult siis, kui see mõlemale meeldib. Kui Sulle selline asi ei meeldi, siis ole hell ja lembe. Kui Su partner teeb Sulle haiget, siis ütle seda kohe. Ära kannata valu arvates, et ta saab ise aru, et Sul valus on. Lisaks võib mees arvata, et Sa väänled ja oigad mõnust, mitte valust ning satub veelgi rohkem hoogu.

Personaalne hügieen
Ära unusta tähelepanu pööramast oma hügieenile. Jah, naiste lõhn keerab mehi küll üles, aga liig on liig.

Ära teeskle
Ning viimasena - püsi iseendana, mis iganes Sa ka ei teeks.

Allikas: http://geniusbeauty.com

 

/Alice Kess/