Reklaam sulgub sekundi pärast

ESIMESED FOTOD! RÄPPAR NUBLU tegi endale Instagrami konto

Räppar Nublu on Eestis üleöö kuulsaks saanud noormees - seda tänu tema hittloole "Mina ka", mida on tänase seisuga YouTube keskkonnas vaadatud juba enam kui poolteist miljonit korda. Kuid oma nägu ei ole Nublu avalikkusele näidanud ning varem polnud noormehel isegi Instagrami kontot.

Räppar Nublu on Eestis üleöö kuulsaks saanud noormees - seda tänu tema hittloole "Mina ka", mida on tänase seisuga Youtube'i keskkonnas vaadatud juba enam kui poolteist miljonit korda. Kuid oma nägu ei ole Nublu avalikkusele näidanud ning varem polnud noormehel isegi Instagrami kontot.

Paar päeva tagasi lisas räppar Youtube'i keskkonda oma uue loo "Öölaps", mida on samuti väga lühikese ajaga vaadatud jahmatavalt palju - lausa enam kui 245 000 korda.

Nüüd aga tegi Nublu fännide rõõmuks endale viimaks Instagrami konto, mis vaid loetud päevadega on saanud juba enam kui 5000 jälgijat. 

Pilte on Nublu Instagrami kontole üles riputanud vaid ühe ning lisaks sellele on seal ka videoklipp.

Nublu Instagrami kontot näed siin

Allpool on lisatud ka Youtube'i video Nublu uuest loost "Öölaps", mille esifoto on täpselt sama, nagu räppari Instagrami konto esipilt.