Reklaam sulgub sekundi pärast

Et lõhnaõli püsiks kauem peal

Kindlasti on sul ette tulnud olukord, et ostad endale kalli lõhnaõli, ja avastad, et hommikul peale kantud lõhnast on lõunaks järele jäänud vaid sinu ettekujutus. 
Kõik sõltub sellest millal, kus ja kuidas sa lõhnaõli peale kannad. Kui sa tahad et su lemmiklõhn sinu kehale ja riietele kauaks püsima jääks, siis jälgi järgmisi nõuandeid.

Sa kasutada ligi 1000-kroonist lõhnaõli, aga ikkagi ei püsi see peal. Kas tegemist on ebakvaliteetse lõhnaga? Ei, pigem on tegu lõhnaõli valesti kasutamisega.
Kõik sõltub sellest, millal, kus ja kuidas sa lõhnaõli peale kannad. Kui sa tahad et su lemmiklõhn sinu kehale ja riietele kauaks püsima jääks, siis järgi neid nõuandeid:

* Kasuta lõhna enne riietumist. Mõned parfüümid jätavad riietele plekke. Kanna lõhnu kehale kihtidena - alusta seebi või duššigeeliga, siis kanna peale kehakreem ja seejärel parfüüm. Värskenda seda päeva jooksul pritsides mõne aja tagant parfüümi natuke juurde.

* Kuiva naha ja emotsionaalse iseloomuga inimestelt lahkuvad lõhnad kiiremini kui näiteks rasusema nahaga inimestelt. Seega, kui tunned ennast esimesest kirjeldusest ära, pead end tihedamini lõhnastama.

* Proovi aeg-ajalt uusi lõhnu. Muidu võib su nina muutuda ühe lõhna suhtes immuunseks ja sa ei tunnegi seda enam. Eksperimenteeri ja  lõbutse uute toodetega.

* Poodides proovi uusi parfüüme hommikul, kui su nina on veel värske ja pole muudest päeva jooksul tuntud lõhnadest häiritud. Ära proovi enda nahal üle kolme lõhnaõli korraga.

* Pane parfüümi randmekohtadele, kõrvalesta taha, küünarnukkidele, rindade vahele. Seal on nahk soojem ja veri voolab nahale lähemal ehk siis lõhn saadetakse kiiremini sinu ümber õhku.

* Piserda lõhna juukseharjale ja tõmba see siis läbi juuste.

* Hoia lõhnaõli(sid) jahedas, kuivas ja pimedas kohas. Parfüüm on nagu vein, mis pärast avamist alustab oksüdeerumisega, nii et kaitse oma lemmiklõhna üleliigse kuumuse, valguse ja niiskuse eest.