Reklaam sulgub sekundi pärast

EVELIN ILVES paneb sel reedel oma kleidid müüki

Aastaid Eesti esileedina kaunites kleitides silma jäänud Evelin ilves naudib nüüd palju vabamat riietumisstiili ning palju ilusaid kleite on seetõttu jäänud kappi seisma. Seega plaanib Evelin koos moeloojast sõbranna Kajaga sel reedel ühe mõnusa naisteka korraldada ja kleite müüa.

Millal siis veel kleite osta ja müüa kui kõige suurema suvise pidudehooaja eel. Koolilõpetamiseks ja pulmapeoks ei vaja ilusat kleiti mitte ainult päevakangelannad, vaid ka nende külalised. Just sellele mõeldes korraldab Evelin Ilves koos moeloojast sõbranna Kaja M Kurisega juba sel reedel, 2.06 Tallinnas väikese kleidiostupeo. Uksed avatakse kell 12.

“Mul on kapitäis kleite, mis tahavad uut elu. On ilusaid presidentuuriaegseid kleite, aga mitte sugugi kõige pidulikumaid, vaid ka iga päev kantavaid," kommenteerib Evelin müüki pandavaid rõivaid. Müüki tuleb ka viimastel aastatel soetatud lemmikkleite, mis on Evelin selga saanud valdavalt telesaadete võtetel. 

Lisaks Evelini kleitidele on reedel hea hinnaga müügis ka armastatud eco fashion'i moelooja Kaja M Kurise looming. Artist/eco fashion vintage'i näol on tegu naiselike pitsidest haldjakleitidega.

Mõnus naistekas, kus saab lobiseda ja hea hinna eest iseloomuga kleite soetada, ootab külastajaid sel reedel Artist/eco fashion'i kleidisalongis aadressil Süda 8.

Vaata galeriist ka pilte nii Evelini kui Kaja kleitidest. Fotod: Riina Põhjala Photography

Liitu FB üritusega SIIN.

[gallery ids="2077499,2077505,2077510,2077516,2077522,2077526,2077533"]