Reklaam sulgub sekundi pärast

EVELYN MIKOMÄGI PAKUB põnevat äriideed

Eesti esimese taskukohaste hindadega sushibaari Sushi Cat idee autor ja ettevõtja Evelyn Mikomägi otsib oma Roosikrantsi tänaval asuvale populaarse sushibaari äripinnale uusi üürnikke. Evelyn sõnas Buduaarile, et läbirääkimised on hetkel käimas erinevate huvilistega, kuid südames loodab ta siiski, et uus üüriline jätkaks Sushi Cati kontseptsiooniga. 

”Elasin ülikooliaastatel seitse aastat Stockholmis, kus sõin pidevalt sushit, mis oli saadaval soodsa hinnaga iga nurga peal. Kui 2005. aastal Eestisse tagasi kolisime, siis tundsime sellest nii puudust ja sealt sündiski idee luua oma enda sushibaar," rääkis Evelyn.
Ta leidis, et kuna neil on tekkinud oma truu klientuur ja palju fänne, oleks see klientide suhtes väga julm, kui Sushi Cat ootamatult maikuust kinni pandaks. ”Uus üürnik saaks praegu põneva äriidee koos suurepäraste võimalustega. Hea asukoht, värvikas atmosfäär, kindel klientuur, sotsiaalmeedia, aastatepikkune kogemus ja teadmised - kõik on sisse töötatud ja praegu saaks sujuvalt ja mugavalt üle võtta. 

Sushi Cat ei ole traditsiooniline sushibaar, vaid popp ja noortepärane koht. Me jääme inimestele meelde ja meie klientuur on väga kirev. Samaaegselt võib ruumis olla nii poliitikuid, biker'eid kui ka koolilapsi. Kontseptsioon on mänguline ja detailideni välja töötatud. See eristabki meid teistest."

Evelyn lisas, et väga kurb on Sushi Catist loobuda, kuid vajadusel peab eluga edasi minema. Mingid etapid saavad elus otsa ja asemele tulevad uued asjad. "Viimased kaks aastat oleme sushibaari rentinud välja toredale paarile, kes kohtusid omavahel Sushi Catis klienditeenindaja ja püsikliendi rollis. Perre sündis aga hiljuti väike beebi ja kuna nad kolisid soojemasse kliimasse, siis distantsilt pole kahjuks võimalik ettevõtet jätkata."
Tragi Evelyn, kel kodus kasvamas üheaastane tütar Stella ning üheksa-aastane poeg Sanders, hetkel uusi asju endale juurde ei võta, vaid jätkab oma 15 aastat toiminud foto-filmistuudioga XL-Studios ja modelliagentuuriga Living Models. Ta lisas, et tahaks elu nüüd natuke rahulikumalt võtta.

Vaata kinnisvarakuulutust siit ja huvi korral kontakteeru [email protected]