Reklaam sulgub sekundi pärast

Evian Summer Model 2011 Mari-Liis Suvi: sean endale veelgi kõrgemaid eesmärke!

Evian Summer Model 2011 võistlusest on möödunud juba 3 kuud ning Buduaar otsustas uurida konkursi võitjalt, Tallinnast pärit kaunitarilt Mari-Liis Suvi´lt, kuidas tal peale võitu läinud on ja milliseid modellitöid neiu on saanud.

Evian Summer Model 2011 võistlusest on möödunud juba 3 kuud ning Buduaar otsustas uurida konkursi võitjalt, Tallinnast pärit kaunitarilt Mari-Liis Suvi´lt, kuidas tal peale võitu läinud on ja milliseid modellitöid neiu on saanud.

Millised muutused tõi sinu jaoks kaasa Evian Summer Model 2011 konkursivõit?

Evian Summer Model 2011 konkurss oli minu jaoks kindlasti enese proovilepanek. Ootusi ja lootusi mul väga polnudki, ei jõudnud sellele üldse mõelda, sest kõik käis nii kiiresti ja tagantjärgi vaadates, siis mulle meeldibki just see spontaansus, mis mind sinna ajas. Kodus diivanil istudes ja teisi kommenteerides oma elu põnevamaks muuta ei saagi ju, peab end ise proovile panema ja julgema unistada. Võidule aitas kaasa ka lavaline kogemus, mille lapsena Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Koolis tantsimise, näitlemise ning laulmisega sain. Kindlasti avastasin endas uusi külgi, muutusin avatumaks ja julgemaks, soovin end edaspidi veelgi rohkem proovile panna ja enesele kõrgemaid sihte seada. Ei pea olema 178cm pikk, et modellindusega tegeleda, tuleb lihtsalt osata kasutada ära neid voorusi, mis mulle antud on, ja pisut vaeva näha.

Millised uued tööpakkumised on tulnud?

Tööpakkumised iseenesest uksele koputama ei tule, peab ikka ise silmad-kõrvad lahti hoidma ja võimalusest kinni haarama. Käin ka täiskohaga tööl, seega olen mõned pakkumised pidanud ära ütlema. Viimati olin modelliks Salon + jõulupeol, kus esitleti kauneid soenguid ning Helen Valk-Varavin´i riide- ja ehtekollektsiooni. Lisaks olin modell Studio Flashback´is Diana Kurves´i loomingu pildistamisel, kus fotograafiks oli Kersti Niglas.

Kas oled ka uusi tutvusi tänu oma võidule saanud?

Tänu võistlusel osalemisele sain veeta ühe uskumatult pika ning toreda päeva koos suurepäraste inimestega. Sain väga hästi läbi kõigi ülejäänud 9 tüdrukuga, kes samuti konkursil üles astusid, suhtleme põgusalt siiamaani. Lisaks teistele finalistidele õnnestus mul kohtuda ka imetoredate Buduaari liikmetega, võit tõi endaga kaasa võimaluse olla modelliks Buduaari sügisnumbri moeseeria pildistamisel, kus sain koostööd teha vapustava Kristi Ojasaare ning fotograaf Maksim Toomega. 

Mida soovitaksid noortele neidudele, kes samuti modellindusest huvitatud, kuid ei julge seda esimest sammu astuda? 

Kindlasti soovin neile julget pealehakkamist, sest kunagi ei tea, kes või mis sinu teele sattuda võib ja kodus peidus istudes ei juhtu kohe kindlasti midagi. Unistamine on muidugi mõnus tegevus, kuid kui midagi tõesti tahta, siis sellest üksi ei piisa, peab ise jalad kõhu alt välja ajama ja ennast maailmale näitama, muidu unistused jäävadki vaid selleks - unistusteks. Ei tasu karta ise enda promomist, vahel on just seda vaja, et jalg ukse vahele saada ja edasi läheb kõik juba oma rada pidi.

Karin Karu

Vaata allpool ka pildigaleriid!

 

 

 

[gallery ids="1882864,1882871,1882878,1882885,1882893,1882899,1882906,1882911,1882917,1882924,1882931,1882937"]