Reklaam sulgub sekundi pärast

Farmi Gabriel: mu järgmine naine pole kindlasti Eestist!

Farmi-Gabriel ehk Gabriel Kubjas(39) sai tuntuks kunagisest teleseriaalist "Farm" ning täna kogub kuulsust stripparina. 2010. aasta lõpus peetud striptiisivõistlusel krooniti mees ka stripikuningaks. Gabrielil oli pikka aega moslemist girlfriend kõhutantsija Adelina-Raida Niftalieva, hetkel on ta aga vallaline ning tahab kindlasti välismaalasest naist!

 

Farmi-Gabriel ehk Gabriel Kubjas (39) sai tuntuks kunagisest teleseriaalist "Farm" ning täna kogub kuulsust stripparina. 2010. aasta lõpus peetud striptiisivõistlusel krooniti mees ka stripikuningaks. Gabrielil oli pikka aega moslemist girlfriend kõhutantsija Adelina-Raida Niftalieva, hetkel on ta aga vallaline ning tahab kindlasti välismaalasest naist!

Saates "Õhtusöök viiele" söögitegemise käigus näitas Gabriel oma sümpaatiat Agnes Taro aka Printsessi-Agnese (21) vastu ning sinna see jäigi. Tegelikult teab stripikuningas rääkida, et tema uus naine on kindlasti välismaalane!

"Agnesega suhtlen minimaalselt ja olen teda kelgutama ka kutsunud, aga see on ainult projektis. Nii palju võin ma veel edastada, et ärge võtke seda tõsiselt, see oli väike sümpaatia, ei midagi muud. Minu ellu tuleb kindlasti naine ja teie saate esimestena seda teada juba sellepärast, et ma panen nii mõnedki mehed mind kadestama läbi meedia siis! Nii palju võin saladuskatte all öelda, et minu järgmine naine ei ole kindlasti Eestist!" lisab ta.

Tene Sommer

 

[gallery ids="1934755,1934763"]