Reklaam sulgub sekundi pärast

FITNESSISTAAR paljastas äpi, mis muudab isegi naksitralli printsessiks

Bikini fitnessiga tegelev imekaunis noor naine Kaisa Abner peab juba mõnda aega blogi, kus ta kirjutab alati ausalt ja otsekohesest kõigest, mis seostub fitnessi- ja ilumaailmaga. Viimatises blogis on teemaks kuum äpp, mille abil ka paljud Eesti naised oma pilte Instagramis lausa tundmatuseni tuunivad.

Bikiinifitnessiga tegelev imekaunis noor naine, Kaisa Abner, peab juba mõnda aega blogi, kus ta kirjutab alati ausalt ja otsekoheselt kõigest, mis seostub fitnessi- ja ilumaailmaga. Viimatises blogis on teemaks kuum äpp, mille abil ka paljud Eesti naised oma pilte Instagramis lausa tundmatuseni tuunivad.

Kaisa ei kuulu aga nende hulka, kes arvavad, et oma pilte peaks töötlema nii, et asi on reaalsusest valgusaastate kaugusel ning tulemus kõike muud kui tõetruu. Tegu on Perfect 365 nimelise äpiga. "See on sisuliselt tasuta alla laetav äpp, mis teeb siis s*** saia. Mina tulin näiteks täna trennist otse tööle ja olen tüdruk, kellel hakkasid eile ka veel päevad ja sellega koos siis ilmus üleöö näkku nii umbes 20 punni ehk ühesõnaga täiuslik katsejänes. Teen teile nüüd ühe selfie ja jagan teile originaalpilti ja siis seda programmi, mis Instagramis laineid lööb," kirjutab Kaisa.

Kaisa tunnistab, et antud äpp lausa häirib teda. "Ma ei saa ju olla ainus inimene, kes vaatab seda parempoolset pilti ja mõtleb, et mida kuradit, üks näonahk ei saa ju olla nii puuderdatud, et see tundub sama pehme nagu vatitups? Ja need silmad on eriti värdjad. Mitte kellelgi ei ole ju nii haigelt suuri silmi, mille silmavalged on veel valgemad kui tutikad A4 paberid mu kontorisahtlis? Et terve nägu on pehme nagu vatitups, aga silmad on nii kontsentreeritud, et hea, et pildilt välja ei hüppa. Ja no need hambad – nii valged, et hambaid pole praktiliselt võimalik eristadagi. Kamoon! Selle pildi ma tegin ümber vähem kui kolme minutiga," kommenteerib ta oma pilte.

Kaisa ütleb ausalt, et ta ei mõista, miks naised ennast sellise äpi abil tuunivad, ent terve Instagram on just selliselt töödeldud pilte täis. "Ja siis ma istun ja vaatan neid ületöödeldud multikakangelasi ja üritan aru saada, et miks? Ei, päriselt, miks nagu? Palun ütle, et ma ei ole ainus inimene, kes teeb vahet pärisinimesel ja sellel vatitupsul? Miks sa tahad välja näha nagu steroididest üle pannud Jaapani multikategelane? Tead, mis veel hullem? Selle äpiga ei saa mitte muuta ainult nägu, vaid ka keha."

Loe täispikka blogipostitust siin