Reklaam sulgub sekundi pärast

FITNESSMODELLI ŠOKOLAADINIPP: hämmastav, kõhurasv kaob

Kas on võimalik süüa magusat nii, et kehakaal liiguks hoopis langevas suunas ja rasvaprotsent samuti? Tegelikult on see imelihtne, tuleb lihtsalt olla teadlik sellest, mida täpselt suhu pistetakse. Kõige figuurisõbralikum magustoit on tume šokolaad ning seda peetakse lausa fitness modellide salanipiks!

Kas on võimalik süüa magusat nii, et kehakaal liiguks hoopis langevas suunas ja rasvaprotsent samuti? Tegelikult on see imelihtne, tuleb lihtsalt olla teadlik sellest, mida täpselt suhu pistetakse. Kõige figuurisõbralikum magustoit on tume šokolaad ning seda peetakse lausa fitnessmodellide salanipiks!

Nimelt armastavad ka fitnessiga tegelevad naised magusat süüa, ent loomulikult ei söö nad suhkrurohkeid šokolaade, vaid tarbivad kvaliteetset tumedat šokolaadi, sest rasvaprotsent peab võistluseelseks perioodiks üsnagi madalale liikuma. Siiski on võimalik tarbida šokolaadi ja samal ajal põletada kõhurasva!

Paljud naised teevad tumeda šokolaadi ostmisel aga saatusliku vea - poest otsitakse šokolaadi, kus oleks peal kirjas, et kakaod on minimaalselt 70%, kuid seda, milline on toote suhkrusisaldus, paljud üldse ei vaata. Tegelikkuses ei ole kõige olulisem see, kas tegu on 70% kakaosisaldusega või on kakaod lausa enam kui 80%, kõige olulisem on hoopis see, kui palju suhkrut tume šokolaad sajagrammise paki kohta sisaldab. Parim valik on tume šokolaad, kus suhkrut on vähem kui 14 grammi 100 grammi kohta.

Tumedad kvaliteetsed šokolaadid sisaldavad ka üsna palju rasva - sajagrammine pakk võib anda üle 60 grammi, samas kui näiteks tavaline piimašokolaad sisaldab ligikaudu 35 grammi rasva, ent need rasvad on erinevad. Piimašokolaadi puhul on enamasti tegu mittekvaliteetsete taimsete rasvadega, kuid hinnaline tume šokolaad sisaldab häid rasvu, mis aitavad kõhurasvast tõhusamalt vabaneda!

Fitnessinaise šokolaadinipp on kokkuvõttes lihtne - tarbitakse vaid kvaliteetset tumedat šokolaadi, kus suhkrut on vähem kui 14 grammi 100 grammi kohta ning selle asemel, et pool tahvlit kiiresti nahka pista, nauditakse igat ruudukest. Lase šokolaadil suus sulada ja naudi seda tummisust - nii piisab ka paarist ruudust päevas ja magusaisu saab rahuldatud.

Lisaks sisaldab tume šokolaad kiudaineid ja märkimisväärses koguses valke, mis tähendab, et tegu on igati kasuliku maiustusega.

Kui kogu menüü on paigas, siis on liigsetest kilodest lihtne vabaneda ja seda ka siis, kui sa sööd šokolaadi!

Allikas: elle.com