Reklaam sulgub sekundi pärast

FORTUUNA ON TEGUTSENUD! BIO-OIL® MÕTTEJÕU TEST: Millises suunas sinu elu liigub?

Mõtetel on võime täide minna. Kui reeglina analüüsitakse rohkem lähiminevikule mõeldes nii häid kui halvemaid situatsioone, siis oleks soovitav keskenduda hoopis sellele, mida me tahaks, et homme, järgmisel nädalal, aasta pärast jne juhtuma hakkaks. Mõelgem välja oma tõelised soovid, mis on piisavalt reaalsed, siis hakkavad need asjad ka päriselt meie poole liikuma. 

Koostöös BIO-OIL® õliga otsustasime, et võtame korra aja maha, mõtleme viivu ja saame läbi alloleva testi küsimustele vastates teada, millises eluvaldkonna muutuste suunas me alateadlikult oma mõtete tulemusena liikumas oleme.

Vasta allolevatele küsimustele esimesena õige vastusena tunduva valikuga ning leia tulemus peale oma kontaktandmete sisestamist. (Need on ainult toimetusele näha.) LEIA TULEMUS JUST SIIT SAMAST ja natuke siis allapoole artiklit kerides. 

Saa teada, millises suunas kosmos sinu jaoks tööle on hakanud ning tea, et ajaliselt on see sinu otsustada ja see sõltub sellest, kui valmis sa selleks juba oled. BIO-OIL® rolliks on olla üks sinu kaitseinglitest sinu teiste inglite seas. Tema on sinu füüsilise keha, puudutuste, enesekindluse toetajaks ning ka siinse testi fortuunaks, sest viiele vastajate jagame Bio-Oil® kingitusi, milleks on 200 ml toode. 


Fortuuna hakkab tööle 29. novembril. 

Meeldivat testimist ja head loosiõnne!

nb! TEST JÄÄB AVATUKS AGA AUHINNAD SAID JAGATUD

805 testi tegija ja vastanu seast valis fortuuna välja numbrid mille taga peitusid nimed: 

Marielle Mugra

Pille 

Loore Laine

Helene Randalu

Maret Tiivoja

Palju õnne! Buduaar võtab teiega ühendust ja annab üle BIO-OIL®  kingitused!