Reklaam sulgub sekundi pärast

FOTOD: 19-AASTANE SONJA sisenes üliedukalt missimaailma

Sonja Malinen on imearmas noor Eesti neiu, kes eelmisel aastal sukeldus esmakordselt missimaailma, pannes end proovile konkursil "Miss Teen Estonia 2018". Tegemist oli Sonja esimese missivõistlusega ning sealt tuli kohe ka esimene võit. Nüüd lendab kaunitar aga kaugele Lõuna-Koreasse, et esindada Eestit "Miss Supertalent of the world 2019" konkursil.

Tartust pärit 19-aastane Sonja tunnistab, et võistlemine on talle alati meeldinud. "Mul on esinemis- ja võistlemispisik sees. Olen ka näiteks võistlustantsuga ligi 15 aastat tegelenud, hetkel käin samuti tantsutrennis ja lisaks veel käin šõugrupiga esinemas ning olen TantsuGeenis laste LatinDance trenni juhendaja," loetleb Sonja.

Lõuna-Koreasse lendab Sonja aga juba aprilli lõpus. "Esindan Eestit "Miss Supertalent of the world 2019" võistlustel. Võistlus ise kestab kaks nädalat ning hindamine saab alguse juba Lõuna-Korea lennujaama saabudes. Meil on seal iga päev erinevad pildistamised ja telereklaamide filmimised. Näiteks üks pildistamine saab toimuma Samsungile ja toimub nende peakontoris. Selle missvõistluse erisuseks on, et iga osaleja peab näitama ka muid oskusi peale modellinduse. Mina valisin tantsimise," ütleb Sonja.

Kuid mida kaunitar antud võistlustelt ise loodab või ootab? "Loomulikult oleks lahe mingile brändile silma jääda ja uusi kontakte luua, koostööpakkumisi saada. Ma annan endast heas mõttes parima, et mind märgataks, aga kui sellest ka midagi rohkemat ei sünni, olen juba selle kogemuse eest tänulik."

Sonja õpib Tallinna Tervishoiu kõrgkoolis õendust ning käib praegusel perioodil Lastehaiglas praktikal. Meditsiinivaldkond on teda alati huvitanud. 

Kaunitari kallimaks on aga tuntud tantsutreeneri Monika Tuvi vanim poeg Mac.

 

 

[gallery ids="2051018,2051020,2051022,2051024,2051026,2051028"]