Reklaam sulgub sekundi pärast

FOTOD: DENIM DREAMI reklaamnäo konkursi finalistid

Denim Dream on viimasel kahel kuul otsinud kevad-suvise hooaja reklaamikampaaniasse uut reklaamnägu, kes peegeldaks oma isiksusega uue kollektsiooni olemust. “Me lootsime siiralt enne konkursi algust, et leiame palju värvikaid isiksusi, kuid me ei arvanud, et konkursil soovivad osaleda nii paljud huvitavad, ilusad ja inspireerivad inimesed.

 

Denim Dream on viimasel kahel kuul otsinud kevadsuvise hooaja reklaamikampaaniasse uut reklaamnägu, kes peegeldaks oma isiksusega uue kollektsiooni olemust. “Me lootsime siiralt enne konkursi algust, et leiame palju värvikaid isiksusi, kuid me ei arvanud, et konkursil soovivad osaleda nii paljud huvitavad, ilusad ja inspireerivad inimesed.

Ma soovin tänada iga kandidaati, kes võttis aega, et saata enda paeluv lugu või hoopiski oli valmis meiega kohtuma,” rääkis Denim Dreami turundusspetsialist Kätty Kupri.

Žürii teeb oma otsuse teatavaks järgmisel nädalal ja lisaks kuulutatakse välja rahva lemmik, kelle poolt saavad hääletada kõik soovijad Denim Dreami Facebooki lehel.

Kes on Sinu lemmikfinalist?

Glairy Kohv

Mind inspireerib enim Oprah Winfrey tsitaat: “Suurim seiklus, mida on võimalik ette võtta, on elada oma unistuste elu.” Mulle meeldib olla avatud uutele väljakutsetele, sest siis ei möödu ükski päev nii nagu eelmine ja kõik on pidevas muutumises.

Karina Politanova

Usun, et igal inimesel peaks olema eesmärk, mille poole püüelda. Kui ma mõtlen inimesele, kes inspireerib mind elus kõige rohkem, siis tuleb mul silme ette Beyonce. Ta on imeline naine, kes saab kõigega hakkama! Kui ma mõtlen temale, siis ei kõhkle ma hetkeksi, kui pean vastu astuma uutele väljakutsetele.

Kristin Sikk

Oma elus olen ma esikohale asetanud kindlasti oma üliarmsa poja, kes on minu üheks suurimaks inspiratsiooniallikaks. Üritan talle pühendada võimalikult palju aega ja olla parimaks eeskujuks. Just tema annab mulle jõudu igal hommikul ärgata tahtega olla veel parem inimene kui eile.

Marii-Heleen Penu

Ma arvan, et suurimaks motivatsiooniks on järgnev tsitaat: "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do, so throw off the bowlines, sail away from safe harbor, catch the trade winds in your sails. Explore, Dream, Discover."  See samal ajal inspireerib kui ka julgustab olema avatud uutele väljakutsetele ning ütlema jah uutele sihtpaikadele ning unistustele. Mulle meeldib astuda välja enda mugavustsoonist ja vaadata, kui hästi või halvasti ma teatud situatsioonides hakkama saan ja nendest õppida.

Merlin Paršin

Mulle meedib proovida asju, mis esmapilgul tunduvad täiesti ületamatutena ja nõuavad meeletut pingutust. Usun, et inimene areneb just siis, kui ta oma mõnusast roosast mugavusmullist välja ronib. Mind ajendabki uusi väljakutseid vastu võtma soov oma võimete piire testida ja üllatada ennast, kui palju ma suudan, kui millelegi piisavalt aega, energiat ja kirge pühendan!

Meryl Mägi

Võin öelda, et adrenaliin mulle absoluutselt ei meeldi, aga kõigele uuele, mis seda palju ei tekita, astun alati julgelt vastu. Sellest tulenevalt olengi alustanud enda jaoks asju, mida ehk paljud ei söandaks – näiteks stiiliblogi ja välismaal ülikoolis õppimine. Need kaks on kasvatanud mulle tohutu enesekindluse, suurema julguse ja väga paksu naha.

Sandra Ude

Ma pean end väga emotsionaalseks inimeseks ja hindan väga kõrgelt end ümbritsevaid inimesi. Just nende toetusest saan ma enim motivatsiooni ja energiat. Lisaks on elu näidanud, et olenemata raskustest, mis elus ette tulevad, olen ma alati nagu kass maandunud käppadele. Ilmselt on minu õnnestumiste ja edukuse taga olnud just sisemine eneseusk.

Silvia-Maria Gustavson

Ma imetlen oma elus inimesi, kes tegelevad sellega, mida nad armastavad – just see inspireerib mind meeletult. Ma proovin ka ise rutiinis mitte elada ja võtta pidevalt vastu uusi väljakutseid. Ilmselt just spontaansus ja seiklushimu on minu elus edasiviivaks jõuks.