Reklaam sulgub sekundi pärast

FOTOD! EVELYN MIKOMÄE esikraamat portreerib mitmeid kuulsaid Eestimaa tütreid

Aktiivne ettevõtja, Miss Estonia 2000 ja kahe lapse ema Evelyn Mikomägi on valmis saanud oma debüütraamatuga ”Daughters", millega soovib propageerida Eestimaa noorte loomulikku ilu ja naiste väge. 

Juba kolmapäeval, 28. novembril kell 17 toimub Solarise Apollos Evelyni raamatu "Daughters" esitlus, kuhu on oodatud kõik huvilised. 

”Raamatu idee tuli vahetult pärast mu kauaoodatud tütre sündi eelmine aasta, kui võtsin aja maha ja sain oma elule tagasi vaadata. Tahtsin läbi kunstilise võtme kokku panna puzzle oma senisest elukogemusest ja õppetundidest, mida nüüd teistega soovin jagada", avaldab raamatu autor ja viisteist aastat modelliagentuuri Living Models ja fotostuudiot XL-Studios juhtinud Mikomägi.

Inspireerivas ja mahukas fotoraamatus figureerivad üle saja Maarjamaa eri paikadest pärit teismeeas neiu, keda Mikomägi on kümne aasta jooksul üles pildistanud. Tuntumatest eestlannadest on raamatus esindatud ilmateinud ekstreemsportlane Kelly SildaruYouTuber Maria Rannaväli, laulja Getter Jaanimeigikunstnik Ellen Walgetippmodell ja filmitegija Alexandra Elizabeth Ljadov ning paljud teisedSamuti leidub raamatus avaliku elu tegelaste võsukesi, muuhulgas raadiohääl Rauno Märksinäitleja-režissööri Maria Avdjushko ja endise modelli Mari Tooli tütred ning muusik Ithaka Maria Harito õetütar. 

Et lisada teosele rahvusvahelist vürtsi, on autor kombineerinud portreed Eestimaa tütardest universaalsete mõtteteradega suurkujudelt, nagu Andy Warhol, Coco Chanel, John Lennon, Audry Hepburn, Mark Twain, Astrid Lindgren, Steve Jobs, Marilyn Monroe, Princess Diana, Oscar Wilde, Richard Branson, Taylor Swift, Elon Musk jt.

Oma debüütraamatuga soovib Evelyn julgustada kõiki tütreid ja tulevasi emasid armastama end just sellistena, nagu oleme siia ilma sündinud, ise looma oma teekonda ja leidma viise olemaks enda parimaks versiooniks.

Raamat on lihtsas ingliskeeles ning sobib ideaalselt kingituseks kõikidele nooremeelsetele ja uudishimulikele, kes oskavad väärtustada fotokunsti, naturaalset ilu, esteetikat ja ajatut elutarkust.

Raamatuesitlus ja vestlusõhtu toimub kolmapäeval 28. novembril kell 17:00 Solarise Apollos, mida viib läbi armastatud raadiohääl Rauno Märks. Pakutakse tervislikke BeMore supertoidu-smuutisid ja kõik raamatu ostjad saavad kingituseks pääsme 2-le Eesti suurimasse spordi- ja veekeskusesse Reval-Sport. Esitlusel saab raamatu soetada Apollo Klubi liikmena 10% soodsamalt.

 

 

[gallery ids="2041379,2041386,2041394,2041403,2041410,2041419,2041426,2041435,2041444"]