Reklaam sulgub sekundi pärast

FOTOD: KEILI SÜKIJAINEN toob Buduaari turule väga vingeid riideid

Juba sel nädalavahetusel jõuab Buduaari turg Kultuurikatlasse, kus kahel järjestikusel päeval toimub meeletu ostupidu. Eesti suurim ostupidu toimub uuenenud kuues, kus rõhk on pööratud peamiselt brändikaupadele. Tegemist on kõige lõbusama, ilusama ja müüjaterohkema turuga Eestimaal. Uut ja vähekasutatud kaupa tuleb müüki nii naistele, lastele kui meestele, lisaks on kohal hulgaliselt staare ja moeloojaid.

23.–24. märtsil Kultuurikatlas toimuval ostupeol saab nautida nii moodi kui melu. Staariturule on tulemas siinsed stiilseimad naised; nende seas ka TV3 reporter-saatejuht Keili Sükijainen.

Mida põnevat Keili müüki paiskab? "On nii uusi kui ka vähem uusi riideid, mis mingil põhjusel on kappi seisma jäänud. Kindlasti on mul seekord valikus mõnusalt kevadistes värvitoonides kleite, pükskostüüme ja isegi jakke ning mantleid," loetleb Keili.

Kaunitar ütleb, et hinnad saavad tema letis olema soodsad. "Kindlasti on kõik vähemalt poole soodsam esialgsest ostuhinnast."

Kusjuures müüki läheb ka Keili ülivinge roheline pükskostüüm, mida ta viimasel moenädalal kandis ning rohkelt komplimente sai. "Kahjuks olen sellest kostüümist välja kasvanud ja pean ta lahke südamega uue omaniku juurde saatma."