Reklaam sulgub sekundi pärast

FOTOD: LAPSEOOTEL ANNI RAHULA näitas esmakordselt beebikõhtu

Vahetult enne Eesti Vabariigi aastapäeva avaldas jalgpallikohtuniku ametit pidav Anni Rahula rõõmustava uudise teatades, et ta on esimest korda lapseootel. Juba sel suvel saavad Anni ja Tomi Rahula lapsevanemateks ning mõni aeg tagasi postitas Anni esimese foto lapseootusest ka oma sotsiaalmeedia kontole.


Vahetult enne Eesti Vabariigi aastapäeva avaldas jalgpallikohtuniku ametit pidav Anni Rahula rõõmustava uudise, teatades, et ta on esimest korda lapseootel. Juba sel suvel saavad Anni ja Tomi Rahula lapsevanemateks ning mõni aeg tagasi postitas Anni esimese foto lapseootusest ka oma sotsiaalmeediakontole.

Mõned kuud tagasi oma 30. juubelit tähistanud Anni lausa särab ning tuleb tõdeda, et lapseootus sobib talle justkui valatult. Kaunis puhkusel tehtud foto, kus Anni kannab liibuva lõikega roosat kleiti, paljastab ka armsa beebikõhu.

Anni ja Tomi abiellusid 2013. aasta suvel ning eelmise aasta suvel võtsid nad endale uue pereliikme Pürenee mäestikukoera Fifa näol. Ka uus kodu on Rahula perekonnal kenasti sisse seatud, nimelt kolisid nad eelmise aasta sügisel päris oma koju, mis asub Tallinnast pisut eemal, Kose vallas.